• Tri poslodavca traže blizu sedamdeset radnika na različitim pozicijama

    Novi oglasi za posao su pred vama.   Kompanija „Gomex“ doo Zrenjanin zapošljava četiri prodavca kasira, sa srednjom stručnom spremom. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Novi Sad.   DOO „Željana M“ Novi Bečej traži pet farbara delova i konstrukcija vagona, 10 metalostrugara, 10 metaloglodača i 10 varilaca. Posao je na određeno vreme, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tri poslodavca traže blizu sedamdeset radnika na različitim pozicijama

    Novi oglasi za posao su pred vama.

     

    Kompanija „Gomex“ doo Zrenjanin zapošljava četiri prodavca kasira, sa srednjom stručnom spremom. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Novi Sad.

     

    DOO „Željana M“ Novi Bečej traži pet farbara delova i konstrukcija vagona, 10 metalostrugara, 10 metaloglodača i 10 varilaca. Posao je na određeno vreme, rad je terenski, uz obezbeđen prevoz, ishranu i smeštaj. Kontakt na e-mail miko.mate@hotmail.com i na telefon 062 820 99 59.

     

    Firma „Yayla pan“ doo Sečanj oglasila je potrebu za zapošljavanjem 26 operatera u proizvodnji i jednog operatera na zamesu, kao i transportnog radnika. Traži se 3. stepen školske spreme, radno iskustvo nije bitno, a posao je smenski. Rad je na određeno vreme. Ista firma traži i smenovođu i radnika na održavanju pogona. Kontakt je na e-mail jovanka.anicic@friglo.rs

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija