• TRAŽITE POSAO – MOŽDA SE OVDE KRIJE VAŠA ŠANSA!

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogradu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine.     „Mehler protective system“ DOO traži 50 šivača, uz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽITE POSAO – MOŽDA SE OVDE KRIJE VAŠA ŠANSA!

    ZRENJANIN – Ministarstvo odbrane, za potrebe VMA, Vojne bolnice Niš i vojno – medicinskih ustanova u Beogradu i Novom Sadu, zapošljava 130 profesionalnih vojnika medicinske struke. Najveći broj zaposlenih biće u Beogradu – 109. Sklapa se ugovor o radu na određeno vreme od tri godine.

     

    posao šansa

     

    „Mehler protective system“ DOO traži 50 šivača, uz probni rad od tri meseca. Kandidati treba da imaju 12 meseci radnog iskustva, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    DOO „Prva linija“ prima na rad po jednom oglasu 10 izrađivača gornjih delova obuće, a posao je na određeno vreme. Ista firma traži i mehaničara za šivaće mašine. „Prva linija“ istakla je još jedan oglas za još 50 izrađivača gornjih delova obuće.

     

    Melenački poslodavac „Agrorit“ zapošljava tri dvorišna radnika. Posao je na određeno vreme, a mesto rada su Melenci.

     

    Vozača šlepera traži DOO „Madra“ iz Zrenjanina. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme.

     

    Agencija za zapošljavanje „Intro select“ iz Novog Sada objavila je oglas za zapošljavanje jednog konobara – konobarice sa radnim iskustvom kao poželjnom opcijom. Mesto rada je Slovenija, a posao je na godinu dana.

     

    SUR „Čili“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem dva prodavca brze hrane. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    DOO „Trenč“ iz Zrenjanina traži rukovaoca jednostavnim građevinskim mašinama – skipom. Uslov za kandidate su tri godine radnog iskustva u radu sa takvim mašinama.

     

    RKP „Radlovački“ iz Žitišta zapošljava finansijskog knjigovođu sa godinom dana radnog iskustva. Mesto rada je Žitište, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 31. avgusta.

     

    Poslodavac „Gvozden“ DOO iz Novog Sada traži dva radnika obezbeđenja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Buregdžinica „Omladina“ iz Zrenjanina traži prodavca peciva. Posao je na određeno vreme, a oglas važi do 15. avgusta.

     

    Zrenjaninska firma „Soko 023 sigurnost“ DOO traži pet čistača prostorija na određeno vreme.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija