• Tražite li posao u Zrenjaninu – da li ste videli ove nove oglase?

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje oglase poslodavaca koji u ovom trenutku nude posao u Zrenjaninu, ali i u okolini.   DOO „Drvoterm“ Kać zapošljava radnika na stovarištu u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a više informacija može se dobiti na 064 112 73 48.   DOO „DNV“ Beograd traži prodavca u maloprodaji tekstila, za rad […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tražite li posao u Zrenjaninu – da li ste videli ove nove oglase?

    Informativni portal zrenjaninski.com objavljuje oglase poslodavaca koji u ovom trenutku nude posao u Zrenjaninu, ali i u okolini.

     

    DOO „Drvoterm“ Kać zapošljava radnika na stovarištu u Zrenjaninu. Posao je na određeno vreme, a više informacija može se dobiti na 064 112 73 48.

     

    DOO „DNV“ Beograd traži prodavca u maloprodaji tekstila, za rad u Zrenjaninu, u Aviv Parku, na određeno vreme.

     

    DOO „Kemel“ Zrenjanin raspisao je oglas za prijem u radni odnos šest vozača teretnog motornog vozila u međunarodnom transportu. Posao je na određeno vreme.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin traži dve spremačice prostorija u kojima se obavljaju zdravstvene usluge. Posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Branko Ćopić“ Lukićevo traži nastavnika nemačkog jezika za rad na određeno vreme sa 44 posto radnog vremena. Više informacija na telefon 875 017.

     

    Osnovna škola „Đura Jakšić“ Perlez raspisala je konkurs za izbor direktora na period od četiri godine. Kontakt telefon je 023 3813 046.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija