• TRAŽITE LI POSAO: Možda vam ovi oglasi pomognu da ga nađete

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   Osnovna škola „Branko Radičević“ Čenta raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika informatike i računarstva, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena.   Poslodavac „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽITE LI POSAO: Možda vam ovi oglasi pomognu da ga nađete

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Osnovna škola „Branko Radičević“ Čenta raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika informatike i računarstva, na određeno vreme, sa 20 posto radnog vremena.

     

    Poslodavac „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem diplomiranog inženjera zaštite bilja. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 548 759.

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin traži nastavnika stručnih predmeta poljoprivredne struke, za rad sa 83,41 posto radnog vremena na određeno vreme. Kontakt telefon je 562 189.

     

    „Wood enterijer MA 023“ Zrenjanin zapošljava stolara za montažu, opravke i održavanje, sa šest meseci radnog iskustva. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 060 642 42 00.

     

    Muzička škola „Josif Marinković“ Zrenjanin bira direktora na period od četiri godine. Kontakt telefon je 561 104.

     

    Picerija „Pino“ Zrenjanin traži pica majstora, sa najmanje šest meseci radnog iskustva. Posao je na određeno vreme.

     

    „Natron“ DOO Zrenjanin zapošljava poslovnog sekretara, na određeno vreme.

     

    „Cvetinović promet“ DOO Lazarevo objavio je oglas za zapošljavanje prodavca naftnih derivata i gasa. Posao je na neodređeno vreme, a mesto rada je Lazarevo. Kontakt telefon je 069 289 64 16.

     

    Trgovinsko društvo „Ferum“ DOO Šid traži dva prodavca za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 063 523 781.

     

    „Logic“ DOO Zrenjanin zapošljava diplomiranog mašinskog inženjera termotehnike na neodređeno vreme.

     

    SZR i GR „Temelj“ Zrenjanin traži dva zidara. Poželjno je radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 404 103.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija