• TRAŽIMO POSLOVE ZA VAS: OVA RADNA MESTA SU TRENUTNO SLOBODNA

    ZRENJANIN – I ove nedelje objavljujemo oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, kako bi naše sugrađane informisali o potražnji poslodavaca za određenim zanimanjima. Poslodavac „PMP zastupanje u osiguranju“ d.o.o. iz Beograda traži 50 zastupnika za poslove u osiguranju, a prihvatljiv je IV, VI i VII stepen stručne spreme, uz najmanje 10 godina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽIMO POSLOVE ZA VAS: OVA RADNA MESTA SU TRENUTNO SLOBODNA

    ZRENJANIN – I ove nedelje objavljujemo oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, kako bi naše sugrađane informisali o potražnji poslodavaca za određenim zanimanjima.

    Nemci traže asistentkinje za rad na poslovima zdravstvene nege
    Nemci traže asistentkinje za rad na poslovima zdravstvene nege

    Poslodavac „PMP zastupanje u osiguranju“ d.o.o. iz Beograda traži 50 zastupnika za poslove u osiguranju, a prihvatljiv je IV, VI i VII stepen stručne spreme, uz najmanje 10 godina radnog iskustva. Neophodno je da kandidati imaju i vozačku dozvolu B kategorije i znanje za rad na računaru. Mesto rada su svi gradovi i mesta u Srbiji. Radni odnos je u kategoriji privremenih i povremenih poslova, uz razne varijante naknade. Konkurs je otvoren do 15. oktobra.

    A do 14. oktobra otvoren je konkurs nemačkog poslodavca „Rummelsberger Dienste“ koji traži sedam asistentkinja za rad na poslovima zdravstvene nege, za rad u Bavarskoj. Struka koja se traži su medicinska sestra, viša medicinska sestra i strukovna medicinska sestra, a mesto rada je starački dom. Obavezno je znanje nemačkog jezika nivo B1 i položen stručni ispit za medicinske radnike.

    I dalje je otvoren oglas firme „Ferbild“ iz Beograda, za izgradnju autoputa na koridoru 11, kod Takova, koja traži 10 tesara, 10 armirača i 15 pomoćnih građevinskih radnika. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva na izradi podgrade i oplate i izradi armature za putne objekte. Obezbeđen je smeštaj i ishrana, a plata je za tesare i armirače po tri evra na čas, a za pomoćne radnike dva evra na sat.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija