Ekonomija YSLAJDER

TRAŽIMO POSLOVE ZA VAS: OVA RADNA MESTA SU TRENUTNO SLOBODNA

Nemci traže asistentkinje za rad na poslovima zdravstvene nege

ZRENJANIN – I ove nedelje objavljujemo oglase sa table zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, kako bi naše sugrađane informisali o potražnji poslodavaca za određenim zanimanjima.

Nemci traže asistentkinje za rad na poslovima zdravstvene nege
Nemci traže asistentkinje za rad na poslovima zdravstvene nege

Poslodavac „PMP zastupanje u osiguranju“ d.o.o. iz Beograda traži 50 zastupnika za poslove u osiguranju, a prihvatljiv je IV, VI i VII stepen stručne spreme, uz najmanje 10 godina radnog iskustva. Neophodno je da kandidati imaju i vozačku dozvolu B kategorije i znanje za rad na računaru. Mesto rada su svi gradovi i mesta u Srbiji. Radni odnos je u kategoriji privremenih i povremenih poslova, uz razne varijante naknade. Konkurs je otvoren do 15. oktobra.

A do 14. oktobra otvoren je konkurs nemačkog poslodavca „Rummelsberger Dienste“ koji traži sedam asistentkinja za rad na poslovima zdravstvene nege, za rad u Bavarskoj. Struka koja se traži su medicinska sestra, viša medicinska sestra i strukovna medicinska sestra, a mesto rada je starački dom. Obavezno je znanje nemačkog jezika nivo B1 i položen stručni ispit za medicinske radnike.

I dalje je otvoren oglas firme „Ferbild“ iz Beograda, za izgradnju autoputa na koridoru 11, kod Takova, koja traži 10 tesara, 10 armirača i 15 pomoćnih građevinskih radnika. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva na izradi podgrade i oplate i izradi armature za putne objekte. Obezbeđen je smeštaj i ishrana, a plata je za tesare i armirače po tri evra na čas, a za pomoćne radnike dva evra na sat.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz