• TRAŽIMO POSAO ZA VAS: Ova radna mesta su trenutno slobodna

    Posetili smo Nacionalnu službu za zapošljavanje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – U zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje aktuelni su oglasi u kojima se traži više radnika, kojima nije potrebno radno iskustvo.

    Nacionalna služba za zapošljavanje
    Nacionalna služba za zapošljavanje

    Tako je PR „Grid“ iz Zrenjanina, sa sedištem u Čarnojevićevoj ulici, oglasio potražnju za deset radnika molerske struke. Zapošljavanje je na određeno vreme, a radno iskustvo nije potrebno. Ista firma traži i deset montera suve gradnje – gipsara, takođe na određeno i bez uslova da kandidati imaju radno iskustvo.

    A radnja „DAD TIM“ iz Zrenjanina, sa adresom u Cara Dušana, traži deset fizičkih radnika, pomoćnih radnika u proizvodnji odlivaka. Mogu da konkurišu i lica bez zanimanja i stručne spreme, a ni radno iskustvo nije potrebno. U oglasu se navodi da je za radnike obezbeđen prevoz i ishrana, a da je rad smenski.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]