Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traži se tehničar održavanja odeće, dovoljna je i osnovna škola

konkursi za posao

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je tri oglasa za prijem kandidata u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom. Bolnici su potrebni doktor medicine, medicinska sestra i tehničar održavanja odeće.

 

Opštoj bolnici potreban je doktor medicine, za rad na odeljenju Zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja – za potrebe upućivanja na specijalizaciju iz urgentne medicine. Kandidati za radno mesto moraju imati VII stepen stručne spreme, završen Medicinski fakultet i položen stručni ispit. Uz molbu, treba da prilože CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa ili rešenje o upisu u komoru.

 

Pročitajte još: Trgovinska radnja i privatna firma za prevoz robe „Đenka“ nudi posao

 

Bolnici je potrebna i medicinska sestra, za rad u službi pedijatrije. Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne  spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

 

Bolnici je potreban i tehničar održavanja odeće, a kandidati moraju imati završenu osnovnu školu.

 

Radno iskustvo nije bitno ni za jednu od tri pozicije.

 

Kandidatima za sva tri radna mesta potrebno je lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Aktuelni oglasi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM