• Traži se 40 radnika za posao u Mađarskoj, saopšteno i kolika je plata

    Objavljeni su novi oglasi za posao a, između ostalog, traži se i četrdeset radnika za posao u Mađarskoj. Evo šta je još u ponudi.   „Body fashion“ Dunajvaroš, Mađarska, traži 40 šivača za rad u Mađarskoj. Posao je na neodređeno vreme. Obećana neto zarada je 407,53 evra. Oglas je otvoren do 11. aprila. Više informacija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traži se 40 radnika za posao u Mađarskoj, saopšteno i kolika je plata

    Objavljeni su novi oglasi za posao a, između ostalog, traži se i četrdeset radnika za posao u Mađarskoj. Evo šta je još u ponudi.

     

    „Body fashion“ Dunajvaroš, Mađarska, traži 40 šivača za rad u Mađarskoj. Posao je na neodređeno vreme. Obećana neto zarada je 407,53 evra. Oglas je otvoren do 11. aprila. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Delhaize Serbia“ DOO Beograd zapošljava mesara, a mesto rada je u prodajnom objektu u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme, a kontakt telefon je 531 967.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži 10 štoperki, 10 pomoćnika izrađivača gornjih delova obuće i pet krojača. Posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Vuk Karadžić“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos nastavnika građanskog vaspitanja u drugom ciklusu, sa pet posto radnog vremena. Ista škola zapošljava čistačicu na određeno vreme, sa punim radnim vremenom.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin oglasila je slobodno radno mesto nastavnika engleskog jezika sa 55,55 posto radnog vremena. Ista škola traži i nastavnika biologije za nastavu na mađarskom jeziku, sa punim radnim vremenom. Raspisan je konkurs i za nastavnika fizike sa radnim vremenom od 70 posto, za nastavu u mađarskim odeljenjima, kao i nastavnika domaćinstva sa 10 posto radnog vremena, takođe u mađarskim odeljenjima. Kontakt telefon je 549 820, a oglas je otvoren do 20. marta.

     

    Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ Zrenjanin objavio je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika u zvanju vanrednog/redovnog profesora, za užu naučnu oblast pravne nauke. Više informacija na telefon 550 501.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija