• Traženi vozači, medicinski radnici, livci, bravari…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Kohlhepp logistik“ Nemačka traži 20 vozača i dva automehaničara, za rad na terenu Evropske unije i Švajcarske. Oglas je otvoren do 10. oktobra.   Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traženi vozači, medicinski radnici, livci, bravari…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Kohlhepp logistik“ Nemačka traži 20 vozača i dva automehaničara, za rad na terenu Evropske unije i Švajcarske. Oglas je otvoren do 10. oktobra.

     

    Nacionalna služba za zapošljavanje oglašava slobodna radna mesta za zdravstvene radnike, rad u Nemačkoj. Oglas je otvoren do 11. oktobra a u pitanju je veći broj radnih mesta.

     

    Fokus“ SR za podučavanje engleskog jezika Zrenjanin, traži dva vaspirača za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 020 73 19.

     

    Osnovna škola „Nikola Tesla“ Banatsko Karađorđevo raspisala je konkurs za izbor direktora na četiri godine.

     

    Osnovna škola „2.oktobar“ Zrenjanin traži nastavnika hemije, za rad na određeno vreme sa 10 posto norme.

     

    Predškolska ustanova „Pava Sudarski“ Novi Bečej oglasila je potrebu za zapošljavanjem pedagoškog asistenta i vaspitača.

     

    Nanini konaci“ PR usluge smeštaja Zrenjanin zapošljava dve medicinske sestre i jednu čistačicu. Poslovi su na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 060 417 17 47.

     

    Bella“ DOO Semeljci, Hrvatska traži tri stolara za rad u Dardi, Hrvatska. Rad je na određeno vreme a obećana plata je 500 evra neto.

     

    Poslodavac „ManpowerGroup“ Beograd zapošljava 20 livaca, za rad u Kikindi. Posao je na određeno vreme.

     

    Mont“ DOO Zrenjanin traži šefa gradilišta sa tri godine radnog iskustva i dvojicu grejderista-bagerista sa 36 meseci radnog iskustva. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 023/523 243.

     

    SR „Inova“ Zrenjanin zapošljava komercijalistu sa dve godine radnog iskustva, kao i dva radnika u proizvodnji fasadnih dekorativnih ploča. Poslovi su na neodređeno vreme.

     

    Ribarsko gazdinstvo „Ečka“ Ad Lukino Selo zapošljava dva kuvara jednostavnih jela. Mesto rada je Lukino Selo a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 062 125 131.

     

    PR „S Secko ČM“ Zrenjanin traži četiri fizička radnika. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 063 70 66 255.

     

    Zlatni klas senior“ DOO Zrenjanin traži dva vozača sa vozačkom dozvolom „B“ kategorijom, kao i četiri prodavca peciva i hleba. Poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 023/530-193.

     

    Dast inox“ DOO Zrenjanin zapošljava osam bravara sa tri godine dana radnog iskustva. Posao je na određeno vreme a mesto rada je Zrenjanin. 064 167 61 14.

     

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]