Ekonomija YTOP

TRAŽENI GRAĐEVINCI, PRODAVCI, VOZAČI I DRUGI RADNICI

oglas za posao zrenjanin

ZRENJANIN – U beogradskoj firmi “Geosonda konsolidacija” i dalje je otvoren oglas za prijem u radni odnos 10 pomoćnih građevinskih radnika na rekonstrukciji tunela i kosine. Ne traži se radno iskustvo. Rad je terenski u Beogradu, Resniku i Valjevu, obezbeđen je smeštaj, prevoz i ishrana. Posao je na godinu dana, a oglas je otvoren do popune radnih mesta.

Ista firma traži i tri geobušača i jednog metalostrugara, u oba slučaja sa godinom dana radnog iskustva. Rad je terenski, radno mesto je sa povećanim rizikom, a obezbeđen je smeštaj, ishrana i prevoz do posla. Oglasi su otvoreni do popune radnih mesta.

Na isti način oročeno je i trajanje oglasa poslodavca “Zlatni klas senior”, koji traži pet prodavaca hleba i peciva. Ni tu radno iskustvo nije uslov već je poželjno poznavanje rada na fiskalnoj kasi, a posao je, takođe, na određeno.

Šansa za posao na neodređeno vreme oglašena je u zrenjaninskoj firmi “Tehnicom” DOO, gde se traže tri bravara –  montera, sa trećim stepenom obrazovanja. Radno iskustvo je poželjno, a probni rad je mesec dana, mesto rada je Zrenjanin.

“Patrol 023” doo traži četiri radnika obezbeđenja. Radno iskustvo nije bitno, a posao je na određeno. U obzir dolaze kandidati koji su duže od šest meseci na evidenciji NSZ.

I dalje je otvoren oglas novosadskog poslodavca “Express trans” doo za zapošljavanje 10 vozača teretnog vozila u međunarodnom transportu. Traži se minimum 12 meseci radnog iskustva i posedovanje vozačke dozvole B, C i E kategorije. Radni odnos se zasniva na određeno vreme, predviđen je probni rad od tri meseca. Za kandidate je poželjno znanje engleskog jezika, a poslodavac organizuje obuku u oblasti carinskih i špediterskih poslova.

Oglas za pet vozača teretnog vozila otvoren je u niškoj firmi “MGV” doo, do 31. decembra. I tu je potrebno minimum godinu dana iskustva u međunarodnom saobraćaju, posedovanje vozačke dozvole E kategorije, a rad je na neodređeno vreme.

A 31. decembra ističe i rok za prijave na konkurs za posao koji je raspisala kompanija “SBB” DOO. Traži se devet promotera – prodavaca, mesto rada je Zrenjanin, a u obzir dolaze kandidati sa 4. stepenom obrazovanja i šest meseci radnog iskustva. Posao je iz kategorije rada van radnog odnosa, odnosno privremenih i povremenih poslova.

Više informacija možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje. 

Podeli članak
sinovoz
FAM