Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traže se radnici obezbeđenja za rad na gradilištu objekta kompanije „Lidl“

oglasi za posao

Tražite li posao u Zrenjaninu? Da li ste zainteresovani za neki određeni posao ili vas zanimaju različiti poslovi? Želite li da radite na gradilištu objekta kompanije „Lidl“? Ukoliko je na neko od ovih pitanja vaš odgovor potvrdan, pogledajte u nastavku aktuelne konkurse za poslove.

 

„Pro-tech max“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem pet radnika obezbeđenja, za rad na gradilištu objekta kompanije „Lidl“. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 063 105 05 60.

 

Pročitajte još: Kompanija „Shandong Linglong Tire“ zapošljava na više radnih pozicija

 

Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin raspisala je oglas za zapošljavanje nastavnika predmeta Programiranje, za nastavu na mađarskom jeziku, sa 40 posto radnog vremena. Posao je na određeno vreme. Školi je potreban i nastavnik predmeta Ekonomika i organizacija preduzeća, takođe za nastavu na mađarskom jeziku, sa 10 posto radnog vremena i na određeno vreme.

 

Pročitajte još: Zrenjaninski Caffe Piccolo raspisao je novi oglas za posao

 

Poslodavac „K2DF comercce“ Zrenjanin traži četiri fasadera-molera, sa radnim iskustvom, za rad na neodređeno vreme. Firmi su potrebna i tri gipsara i tri keramičara, sa iskustvom, a radni odnos je na neodređeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 061 608 79 64.

 

„Ribobel“ DOO Zrenjanin zapošljava prodavca u ribarnici, na određeno vreme. Kandidati prijave mogu slati na e-mail ribobel@gmail.com

 

Agencija „MM Miki“ Zrenjanin traži knjigovođu za rad na neodređeno vreme. Potrebno je radno iskustvo.

 

Predškolska ustanova „Pava Sudarski“ Novi Bečej zapošljava vaspitača na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 27. februara.

 

Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM