• TRAŽE SE PRODAVCI, ZAVARIVAČI, BRAVARI…

    ZRENJANIN – „Zlatni klas senior“ traži dva prodavca za rad u pekari. Oglas je otvoren do popune radnih mesta, posao je na određeno vreme a radno iskustvo nije potrebno. Probni rad je pet dana. Radi se u smenama a mesto rada je Zrenjanin. Jednog prodavca traži i zrenjaninski „Akvaplan“ za rad u Beogradu. Svakodnevno putovanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – „Zlatni klas senior“ traži dva prodavca za rad u pekari. Oglas je otvoren do popune radnih mesta, posao je na određeno vreme a radno iskustvo nije potrebno. Probni rad je pet dana. Radi se u smenama a mesto rada je Zrenjanin.

    Nacionalna služba za zapošljavanje

    Jednog prodavca traži i zrenjaninski „Akvaplan“ za rad u Beogradu. Svakodnevno putovanje na posao obezbeđeno je firminim automobilom. Od uslova, potrebne su dve godine radnog iskustva, vozačka dozvola „B“ kategorije, osnovna informatička obuka i početni nivo engleskog jezika. Oglas je otvoren do 18. decembra.

    I zrenjaninska „Ramada“ oglasila je potrebu za jednim prodavcem, sa godinu dana radnog iskustva. Potrebno je poznavanje rada na računaru i fiskalnoj kasi a posao je na određeno vreme.

    A ugostiteljska radnja „Kod Pink Pantera“ traži jednu konobaricu,  na određeno vreme, radno iskustvo nije bitno. Radi se u smenama a ishrana je obezbeđena. Ista firma traži i roštiljdžiju, ali sa godinu dana radnog iskustva.

    U „Dast inox“ doo iz Zrenjanina otvoren je oglas za prijem u radni odnos dva NK radnika na fizičkim poslovima. Oglas je otvoren do 21. decembra, radno iskustvo je nebitno a posao je na određeno vreme. Ista firma traži tri bravara za rad na određeno vreme u Zrenjaninu. Uslov je dve godine radnog iskustva. „Dast inox“ raspisao je oglas i za dva zavarivača, TIG postupkom. I tu se traži dve godine radnog iskustva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]