Ekonomija Vesti Zrenjanin

Traže se prodavci, proizvodni radnici, farmaceuti, nastavnici…

inostrana kompanija

Na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje istaknuti su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja neke od njih.

 

Kompanija „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri prodavca-kasira, za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Istoj kompaniji potrebna su i četiri pomoćna radnika u magacinu i četiri pakera robe u magacinu u Zrenjaninu, takođe na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje elektronski na www.gomex.rs, ili se javiti na kontakt telefon broj 525 835.

 

SR „Euro mont 90“ Zrenjanin traži dva molera-farbara sa više od tri meseca radnog iskustva, za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 063 532 559 ili na e-mail adresu euromont90@gmail.com

 

ZU Apoteka „Filly farm“ zbog proširenja posla oglašava potrebu za zapošljavanjem 30 izvršilaca u više gradova u Srbiji, među kojima je i Zrenjanin, na poziciji diplomirani farmaceut, sa položenim stručnim ispitom i više od šest meseci radnog iskustva. Kandidati u prijavi moraju navesti za koji se grad konkurišu a biografiju mogu da proslede na e-mail adresu poslodavca office@fillyfarm.rs

 

Poslodavac „Modital“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 proizvodnih radnika na određeno vreme. Za radnike je obezbeđen prevoz do mesta stanovanja ako su iz Zrenjanina, Melenaca, Elemira, Aradca, Ečke, Stajićeva, Lukićeva, Lazareva, Sutjeske i Sečnja. Kontakt telefon je 559 000.

 

Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin zapošljava nastavnika engleskog jezika u srpskim odeljenjima, sa radnim vremenom 55,55 posto. Školi je potreban i nastavnik istorije sa 25 posto radnog vremena, kao i nastavnik razredne nastave sa punim radnim vremenom. I ove pozicije su za nastavu u srpskim odeljenjima i na određeno vreme. Za nastavu u mađarskim odeljenjima raspisan je oglas za nastavnika biologije sa punim radnim vremenom, nastavnika fizike sa 80 posto radnog vremena i nastavnika domaćinstva sa pet posto radnog vremena. I ovi poslovi su na određeno vreme. Škola traži i čistačicu na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefon je 549 820.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz