• Traže se pekari, mesari, građevinci, bravari, nastavnici…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na neodređeno vreme. Poslodavac „Dast Inox“ DOO Zrenjanin traži deset bravara za poslove na sklapanju ramova od inoksa. Od kandidata […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traže se pekari, mesari, građevinci, bravari, nastavnici…

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava 30 štoperki, pomoćnih radnika i krojača. Posao je na neodređeno vreme.

    Poslodavac „Dast Inox“ DOO Zrenjanin traži deset bravara za poslove na sklapanju ramova od inoksa. Od kandidata se traži tri godine radnog iskustva i poznavanje čitanja crteža. Kontakt telefon je 064 167 61 14.

    Građevinska radnja „Prodecor SMS“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem pet molera-farbara, za rad u Zrenjaninu na neodređeno vreme.

    DOO za proizvodnju „Temid“ Pančevo zapošljava u Zrenjaninu 10 radnika, bravara i elektrozavarivača. Posao je na određeno vreme.

    „Kogim 023“ DOO Elemir oglasio je potrebu za zapošljavanjem pomoćnog kuvara. Mesto rada je Zrenjanin.

    DOO „Trenč“ Zrenjanin zapošljava 10 pomoćnih građevinskih radnika na određeno vreme.

    „Trgocentar“ DOO Beograd traži 100 prodavaca u pekari, 50 pekara, 100 pripremača pice, 100 radnika na pečenju gotovih proizvoda i 40 magacionera za rad na teritoriji Beograda. Obezbeđeni su smeštaj, ishrana i prevoz. Posao je na neodređeno vreme.

    „Minel energy“ DOO Zrenjanin zapošljava inženjera tehničke pripreme i razvoja, za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme.

    „Sveti Jovan“ ZU Opšta bolnica Zrenjanin traži dve medicinske sestre za rad na određeno vreme.

    Osnovna škola „Đura Jakšić“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika nemačkog jezika, na određeno vreme. Nastavnika nemačkog jezika traži i Osnovna škola „Branko Ćopić“ iz Lukićeva.

    Agencija za zapošljavanje „Manpower group Serbia“ iz Beograda traži 40 mesara za rad u Hipermarketu „Globus“ u Češkoj. Posao je na dve godine a probni rad je tri meseca.

    Poslodavac „VMM liftovi“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem četiri pomoćna radnika u pekari. posao je na određeno vreme.

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži popisivača-administrativnog tehničara za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Isti poslodavac traži i prodavca u maloprodaji sredstava u poljoprivredi, za rad u Melencima. Prodavac u maloprodaji sredstava u poljoprivredi ovoj firmi je potreban i za rad u Aradcu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 871 21 81.

    S Secko – ČM“ PR Zrenjanin traži četiri fizička radnika za rad u Zrenjaninu. Posao je na neodređeno vreme.

    Ekonomsko-trgovinska škola „Jovan Trajković“ Zrenjanin raspisala je oglas za nastavnika tehnike prodaje i usluga kupcima, i nastavnika parktične nastave –obrazovni profil trgovac. Ista škola objavila je oglas i za nastavnika predmetne nastave sa odeljenskim starešinstvom, za organizaciju nabavke i prodaje, kao i nastavnika matematike. Poslovi su na određeno vreme.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija