Ekonomija YSLAJDER

TRAŽE SE MEDICINSKE SESTRE, VARIOCI, BRAVARI-MONTERI, VOZAČI

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Agencija za zapošljavanje „EKC centar“ Beograd traži 20 medicinskih sestara, za rad u Nemačkoj. Oglas je otvoren do 15. oktobra.

 

posao varioci
Foto: Dušan Bartolović

 

UTP „Kaštel“ AD traži dva konobara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Ista firma traži i dva kuvara i dve sobarice, za rad na određeno vreme.

 

U Ministarsvu odbrane objavljen je oglas za prijem u radni odnos 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

„Firma „Grid“ iz Zrenjanina traži tri radnika na gradilištu – molera. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Vayla pan“ DOO Sečanj objavio je oglas za zapošljavanje inženjera tehnologije, zatim radnika na zamesu, radnika na pripremi nadeva, radnika na pečenju i hlađenju, radnika na pakovanju, manipulativnih radnika, magacionera i transportnih radnika, administrativaca i higijeničara. Oglas je otvoren do 22. septembra.

 

„Mera“ DOO Zrenjanin traži zavarivača metodama TIG i REL, sa radnim iskustvom od godinu dana. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 22. septembra.

 

„Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača-varilaca. Od kandidata se traži radno iskustvo od 12 meseci a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Agrorit“ Melenci do 30. septembra ima otvoren oglas za zapošljavanje 10 vozača teretnog motornog vozila, četiri automehaničara i četiri autoelektričara. Za sve pozicije u obzir dolaze i radnici sa iskustvom i bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i tri dvorišna radnika.

 

„BB trade“ AD Žitište traži sedam prodavaca na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

„Euro bravo“ DOO Beograd raspisao je oglas za zapošljavanje 20 bravara-montera i 20 pomoćnih radnika na gradilištu a mesto rada je Beograd.

 

„Komg“ SR za proizvodnju odeće iz Zrenjanina traži pet šivača.

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet taksi vozača.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz