Ekonomija YSLAJDER

TRAŽE SE MEDICINSKE SESTRE, VARIOCI, BRAVARI-MONTERI, VOZAČI

posao
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Agencija za zapošljavanje „EKC centar“ Beograd traži 20 medicinskih sestara, za rad u Nemačkoj. Oglas je otvoren do 15. oktobra.

 

posao varioci
Foto: Dušan Bartolović

 

UTP „Kaštel“ AD traži dva konobara, sa najmanje šest meseci radnog iskustva, za rad na određeno vreme. Ista firma traži i dva kuvara i dve sobarice, za rad na određeno vreme.

 

U Ministarsvu odbrane objavljen je oglas za prijem u radni odnos 130 profesionalnih vojnika sanitetske službe. Posao je na određeno vreme, do tri godine, sa mogućnošću produženja ugovora.

 

„Firma „Grid“ iz Zrenjanina traži tri radnika na gradilištu – molera. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Vayla pan“ DOO Sečanj objavio je oglas za zapošljavanje inženjera tehnologije, zatim radnika na zamesu, radnika na pripremi nadeva, radnika na pečenju i hlađenju, radnika na pakovanju, manipulativnih radnika, magacionera i transportnih radnika, administrativaca i higijeničara. Oglas je otvoren do 22. septembra.

 

„Mera“ DOO Zrenjanin traži zavarivača metodama TIG i REL, sa radnim iskustvom od godinu dana. Posao je na određeno vreme a oglas je otvoren do 22. septembra.

 

„Super secko“ Zrenjanin zapošljava šest gasnih sekača-varilaca. Od kandidata se traži radno iskustvo od 12 meseci a posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac „Agrorit“ Melenci do 30. septembra ima otvoren oglas za zapošljavanje 10 vozača teretnog motornog vozila, četiri automehaničara i četiri autoelektričara. Za sve pozicije u obzir dolaze i radnici sa iskustvom i bez radnog iskustva. Ista firma zapošljava i tri dvorišna radnika.

 

„BB trade“ AD Žitište traži sedam prodavaca na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

 

„Euro bravo“ DOO Beograd raspisao je oglas za zapošljavanje 20 bravara-montera i 20 pomoćnih radnika na gradilištu a mesto rada je Beograd.

 

„Komg“ SR za proizvodnju odeće iz Zrenjanina traži pet šivača.

Poslodavac „Taksista Zrenjanin“ traži pet taksi vozača.

 

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM