• Traže se kupci za žigove i poslovni prostor u vlasništvu „Agroživa“

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preostale imovine preduzeća „Agroživ“ iz Žitišta. U pitanju je drugo po redu javno nadmetanje.   Na prodaju je ponuđeno pet žigova ove nekada nadaleko poznate žitištanske fabrike za proizvodnju pilećeg mesa i prerađevina od piletine.   Početna cena za žigove iznosi 37.119.166 dinara, a depozit koji je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Traže se kupci za žigove i poslovni prostor u vlasništvu „Agroživa“

    Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju preostale imovine preduzeća „Agroživ“ iz Žitišta. U pitanju je drugo po redu javno nadmetanje.

     

    Na prodaju je ponuđeno pet žigova ove nekada nadaleko poznate žitištanske fabrike za proizvodnju pilećeg mesa i prerađevina od piletine.

     

    Početna cena za žigove iznosi 37.119.166 dinara, a depozit koji je potrebno uplatiti je 21.210.952 dinara.

     

    Pročitajte još: Početna cena za novobečejsko brodogradilište 9,6 miliona dinara

     

    Na prodaju je ponuđen i poslovni prostor preduzeća „Agroživ“, koji se nalazi u zgradi lokalne samouprave u Žitištu. Poslovni prostor se prodaje po početnoj ceni od 14.915.882 dinara. Depozit za učešće na javnom nadmetanju iznosi 8.523.361 dinar.

     

    Javno nadmetanje zakazano je za 8. jul, u 11 časova, i održaće se u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]