• TRAŽE SE ARMIRAČI, TESARI, MEDICINSKE SESTRE, ŠIVAČI, ZAVARIVAČI, INŽENJERI

    ZRENJANIN – Nemački poslodavac „Rummelsberger Dienste“ traži asistente za rad na poslovima zdravstvene nege, za rad u Bavarskoj. Struka koja se traži su medicinska sestra, viša medicinska sestra i strukovna medicinska sestra, a mesto rada je starački dom.   „Ferbild“ Beograd, za izgradnju autoputa na koridoru 11, kod Takova, traži 10 tesara, 10 armirača i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TRAŽE SE ARMIRAČI, TESARI, MEDICINSKE SESTRE, ŠIVAČI, ZAVARIVAČI, INŽENJERI

    ZRENJANIN – Nemački poslodavac „Rummelsberger Dienste“ traži asistente za rad na poslovima zdravstvene nege, za rad u Bavarskoj. Struka koja se traži su medicinska sestra, viša medicinska sestra i strukovna medicinska sestra, a mesto rada je starački dom.

    posao-staracki-dom

     

    „Ferbild“ Beograd, za izgradnju autoputa na koridoru 11, kod Takova, traži 10 tesara, 10 armirača i isto toliko pomoćnih građevinskih radnika.Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva na izradi podgrade i oplate i izradi armature za putne objekte.Obezbeđen je smeštaj i ishrana a plata je za tesare i armirače po tri evra na čas, a za pomoćne radnike dva evra na sat.

    Poslodavac Nataša Cvejin traži 5 šivača, na određeno vreme, a potrebno je i šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin.

    Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio je oglas kojim traži domara ložača, mogu konkurisati KV radnici metalske struke sa položenim ispitom za rukovaoca kotlarnice na centralno grejanje. Radni odnos je na određeno. Zavod je raspisao i oglas za zapošljavanje na određeno referenta voznog parka, kao i hemijskog laboranta. Zrenjaninska bolnica traži dve medicinske sestre, na određeno, za rad na odeljenju hirurgije i gastroenterologije.

    „D&M inženjering“ traži referenta nabavke na neodređeno vreme, u obzir dolaze ekonomisti a potrebno radno iskustvo je dve godine. Ista firma traži i radnika u finansijskoj operativi, diplomiranog ekonomistu sa dve godine radnog iskustva, kao i građevinskog inženjera i mašinskog inženjera, takođe sa dve godine radnog iskustva.

    A AD „Izolir“ oglasio je potrebu za tri zavarivača, rad je na terenu i smenski.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija