Ekonomija

TRAŽE SE ARMIRAČI, TESARI, MEDICINSKE SESTRE, ŠIVAČI, ZAVARIVAČI, INŽENJERI

ZRENJANIN – Nemački poslodavac „Rummelsberger Dienste“ traži asistente za rad na poslovima zdravstvene nege, za rad u Bavarskoj. Struka koja se traži su medicinska sestra, viša medicinska sestra i strukovna medicinska sestra, a mesto rada je starački dom.

posao-staracki-dom

 

„Ferbild“ Beograd, za izgradnju autoputa na koridoru 11, kod Takova, traži 10 tesara, 10 armirača i isto toliko pomoćnih građevinskih radnika.Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva na izradi podgrade i oplate i izradi armature za putne objekte.Obezbeđen je smeštaj i ishrana a plata je za tesare i armirače po tri evra na čas, a za pomoćne radnike dva evra na sat.

Poslodavac Nataša Cvejin traži 5 šivača, na određeno vreme, a potrebno je i šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin.

Zavod za javno zdravlje Zrenjanin objavio je oglas kojim traži domara ložača, mogu konkurisati KV radnici metalske struke sa položenim ispitom za rukovaoca kotlarnice na centralno grejanje. Radni odnos je na određeno. Zavod je raspisao i oglas za zapošljavanje na određeno referenta voznog parka, kao i hemijskog laboranta. Zrenjaninska bolnica traži dve medicinske sestre, na određeno, za rad na odeljenju hirurgije i gastroenterologije.

„D&M inženjering“ traži referenta nabavke na neodređeno vreme, u obzir dolaze ekonomisti a potrebno radno iskustvo je dve godine. Ista firma traži i radnika u finansijskoj operativi, diplomiranog ekonomistu sa dve godine radnog iskustva, kao i građevinskog inženjera i mašinskog inženjera, takođe sa dve godine radnog iskustva.

A AD „Izolir“ oglasio je potrebu za tri zavarivača, rad je na terenu i smenski.

Podeli članak

2 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz