• Telekom Srbija, Ogrev, Fulgar, Opšta bolnica i drugi traže radnike

    Više poslodavaca u ovom trenutku traži radnike u Zrenjaninu, a među njima se nalaze i „Telekom Srbija“, „Ogrev, Fulgar east“…   „Telekom Srbija“ AD Beograd zapošljava 200 agenata terenske prodaje, a među nabrojanim gradovima kao mesto rada je i Zrenjanin. Više informacija zainteresovani mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.   DOO „Ogrev“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Telekom Srbija, Ogrev, Fulgar, Opšta bolnica i drugi traže radnike

    Više poslodavaca u ovom trenutku traži radnike u Zrenjaninu, a među njima se nalaze i „Telekom Srbija“, „Ogrev, Fulgar east“…

     

    „Telekom Srbija“ AD Beograd zapošljava 200 agenata terenske prodaje, a među nabrojanim gradovima kao mesto rada je i Zrenjanin. Više informacija zainteresovani mogu dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    DOO „Ogrev“ Zrenjanin zapošljava šefa prodavnice u Melencima. Potrebno je radno iskustvo, a posao je na određeno vreme. Za više informacija kontakt telefon je 526 470.

     

    Pročitajte još: Zbog širenja poslovanja „Petkus Engineering“ raspisao konkurs za posao

     

    Privredno društvo „Fulgar east“ DOO Zrenjanin zapošljava tri radnika u proizvodnnji, na određeno vreme. Rad je smenski, ima i noćnog rada, a radno  mesto je sa povećanim rizikom. Prijave se mogu slati poštom, na adresu Železnička bb 23000 Zrenjanin, ili na e-mail isidorap@fulgareast.rs

     

    Vaspitač predškolske dece potreban je za rad na određeno vreme u dečjem vrtiću „Pinokio“. Radno iskustvo je nebitno. Kontakt telefon je 063 533 406.

     

    Agencija „Farkaš“ traži dva vozača autobusa, sa vozačkom dozvolom „B“ i „D“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Kandidati se mogu prijaviti na telefon 064 850 92 82.

     

    Škole takođe traže radnike

     

    Srednja poljoprivredna škola Zrenjanin zapošljava nastavnika stručnih predmeta poljoprivredne struke. Posao je na određeno vreme. Više informacija o konkursu može se dobiti kod sekretara škole i pozivanjem broja 562 189.

     

    Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir – Taraš traži referenta za pravne, kadrovske i administrativne poslove, sa srednjom stručnom spremom, na određeno vreme. Za dodatne informacije kandidati se mogu obratiti sekretaru škole na telefon 737 708.

     

    „Sani optik“ DOO Beograd zapošljava 13 defektologa u više gradova, na određeno vreme, a jedno od mesta rada je i Zrenjanin.

     

    „Zepter international“ DOO Novi Beograd traži 42 konsultanta za prodaju i marketing na teritoriji Srbije, od čega dvoje na području Zrenjanina.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin traži ginekološko-akušersku sestru (babicu u porodilištu) za rad na određeno vreme.

     

    Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija