• SVEČANO OTVOREN RENOVIRANI PERSU MARKET

    Spremljena iznenađenja za verne potrošače

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Presecanjem crvene trake, u utorak, 30. avgusta, svečano je otvoren renovirani PerSu market u Zrenjaninu, na adresi 20. oktobar.

    persu-market

    Na gotovo 200 kvadratnih metara prodajnog prostora, novi PerSu market nudi svojim potrošačima bogat asortiman artikala. Prema prodajnoj površini i asortimanu ovaj PerSu market spada u red onih koji su namenjeni velikim porodičnim kupovinama, ali je takođe odličan izbor i za malu, svakodnevnu kupovinu.

    Znatiželjne potrošače je pored brojnih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer. Kao i uvek do sada, PerSu marketi su želeli da iznenade svoje verne potrošače, pa su za njih pripremili poklone iznenađenja, što je uz brojne promocije i degustacije dodatno uveličalo ovaj dan.

    Svakodnevno, ovaj PerSu market nudi potrošačima sveže domaće proizvode, od voća i povrća, do najfinijih delikatesa po više nego pristupačnim cenama. Na odeljenju za hleb i peciva, svakog dana u 7 i 16 časova potrošači mogu da kupe svež hleb i pecivo proizvedeno po recepturi domaćih proizvođača. Takođe, u ovaj PerSu market svakog dana stiže sveže meso, visokog kvaliteta, koje potrošači mogu da naruče kod svog prodavca po trenutno najboljim cenama na tržištu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija