• Sve spremno za treći ZrBiZnet – građanima poziv da posete manifestaciju

    Privrednici, preduzetnici i građani Zrenjanina i gosti našeg grada još jednom su pozvani da posete ovogodišnju, treću po redu, privrednu manifestaciju ZrBizNet.   Poziv za posetu manifestaciji ZrBizNet, koja će se održati od 19. do 21. septembra u Zrenjaninu, upućen je sa današnje konferencije za medije.   -Kada smo pre tri godine kretali u oganizaciju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sve spremno za treći ZrBiZnet – građanima poziv da posete manifestaciju

    Privrednici, preduzetnici i građani Zrenjanina i gosti našeg grada još jednom su pozvani da posete ovogodišnju, treću po redu, privrednu manifestaciju ZrBizNet.

     

    Poziv za posetu manifestaciji ZrBizNet, koja će se održati od 19. do 21. septembra u Zrenjaninu, upućen je sa današnje konferencije za medije.

     

    -Kada smo pre tri godine kretali u oganizaciju ZrBizNeta imali smo cilj da napravimo dobru sajamsku manifestaciju, da ona bude regionalnog pa i međunarodnog karaktera. To se i desilo, ono što smo zacrtali, ispunili smo. Danas je ZrBizNet jedna od najjačih privrednih manifestacija u našoj zemlji, prepoznali su je i privrednici kao mesto na kom će izložiti i promovisati ono čime se bave i šta nude na tržištu – istakao je Saša Santovac zamenik gradonačelnika Zrenjanina,u obraćanju medijima. On je naglasio da je posebno ponosan na deo manifestacije koji animira mlade, jer su mladi ti koji treba da kreiraju privrednu i društvenu scenu grada u narednim godinama.

     

    Najavljeno je da će ove godine na manifestaciji će učestvovati više od 200 izlagača.

     

    -Istakao bih deo koji se tiče B2B sastanaka i stručni deo posvećen digitalizaciji i digitalnoj transformaciji – rekao je Predrag Stankov, predsednik Regionalne privredne komore.

     

     

    Izabela Kiš, izvršni direktor Unije poslodavaca Zrenjanina fokus je stavila na deo manifestacije posvećen ženskom preduzetništvu, zatim promociju zanimanja, kao i deo pod nazivom „Petkom posle posla“.

     

    – U fokusu nam je žensko preduzetništvo kao i digitalizacija i digitalna transformacija. Ipak, voleli bismo da privrednici iskoriste deo programa pod nazivom „Petkom posle posla uz Zrenjaninsko pivo“ i da se u opuštenijoj atmosferi sretnu sa svojim poslovnim partnerima na malo drugačiji način – istakla je Izabela Kiš.

     

    Sloboda Milivojev je u ime generalnog pokrovitelja „Persu marketa“ govorila o delu programa pod nazivom „Naši smo“.

     

    – Persu marketi posluju 22 godine i sve te godine aktivno radimo na pokretanju privrede ne samo Zrenjanina nego i Vojvodine, jer poslujemo na teritoriji cele pokrajine. Kroz projekat „Naši smo“ želimo da pokrenemo lokalni razvoj u svakoj sredini gde imamo objekat, a imamo ih više od 145, i omogućimo lokalnim proizvođačima da plasiraju svoju robu kroz naše markete. Projekat „Naši smo“ biće promovisan u okviru ZrBizNeta-a – poručila je Sloboda Milivojev.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]