• SUD PROGLASIO BANKROT FABRIKE LEKOVA „JUGOREMEDIJA“!

    ZRENJANIN – Fabrika lekova „Jugoremedija“ iz Zrenjanina je bankrotirala, i to je kraj agonije koja u ovoj kompaniji traje od uvođenja stečaja, 27. decembra 2012. godine.   Do bankrotstva je došlo zato što podnosilac plana reogranizacije, Heta Ril Estejt iz Beograda, nije dostavila ispravljeni i dopunjeni plan reorganizacije, na šta je sudskim rešenjima u nekoliko […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SUD PROGLASIO BANKROT FABRIKE LEKOVA „JUGOREMEDIJA“!

    ZRENJANIN – Fabrika lekova „Jugoremedija“ iz Zrenjanina je bankrotirala, i to je kraj agonije koja u ovoj kompaniji traje od uvođenja stečaja, 27. decembra 2012. godine.

    jugoremedija

     

    Do bankrotstva je došlo zato što podnosilac plana reogranizacije, Heta Ril Estejt iz Beograda, nije dostavila ispravljeni i dopunjeni plan reorganizacije, na šta je sudskim rešenjima u nekoliko navrata opominjana. Poslednji rok za to bio je 15. oktobar ove godine, a kako ni do tada ništa nije stiglo, sud je svojim rešenjem odlučio da, ustvari, plana reorganizacije nije ni bilo, i u tom smislu je doneo rešenje o bankrotstvu.

    – Posle isteka roka za žalbu, sledeći korak je objavljivanje konkursa za izbor procenitelja vrednosti imovine. Nakon procene imovine, sledi prodaja. Realno je da prvi oglas o prodaji bude objavljen polovinom februara – kaže za portal zrenjaninski.com stečajni upravnik „Jugoremedije“ Radovan Savić i dodaje da će, naravno, o svemu konačnu reč imati Odbor poverilaca.

    Šta će nova procena pokazati – videćemo. Do sada su rađene tri i po jednoj, koju je uradio Gradski zavod za veštačenje iz Beograda, vrednost imovine bila je 68 miliona evra, dok je druga drastično smanjila vrednost – revizorska kuća „KPMG“ našla je da imovina vredi 17 miliona evra. Stečajni upravnik imovinu je procenio na 21 milion evra. U procenama je izgubljeno nekoliko godina i ko zna koliko novaca, a na kraju se stiglo do bankrota.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Smišljeno mafijaško rešenje. Da se Zrenjanin dokrajči i uništi do kraja. Nikoga u Beogradu to ne dotiče, jer im je bio plan uništiti i opljačkati do kraja. Nažalost, uspelo im je.

    2. Nini, počeo sa pljačkom, legalnom, uz pomoć „demokrata“, i Dinkića, ovaj bravar dokrajčio do daske, svojim ludostima i bahatostima i umišljenošću da nešto zna??? ili da može naučiti u vrlo kratkom roku celu ekonomiju??? neka zahvali i Srdjanu Nikoliću i drugim domaćinima, zamalo, ove kuće kako se to radi u svoju samo korist, ali ne i u korist same firme i njenog opstanka! sramotno što su uradili tako jednoj jakoj farmaceutskoj kući, stvorenoj u doba, „tiranina“ Tita??? prevrće se isti u grobu!!!! lično im želim nemiran san, do kraja postojanja na planeti, svima koji su kumovali slomu same i velelepne “ Jugoremedije“, a naročito što su mnoge porodice ostavili bez hleba, u Zrenjaninu i okolini!!! sramotno i za stub stida!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]