• Sud prodaje imovinu BEK-a

    Po tužbi poverilaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Jelica Baković, sudija zrenjaninskog Privrednog suda zakazala je za 27. maj javnu prodaju celokupne imovine zrenjaninske firme BEK. Na prodaju su ponuđene upravna zgrada sa restoranom, trafo stanica, interna benzinska pumpa , pomoćne zgrade, portirnica i zemljište, sveukupne vrednosti oko milijardu dinara.

     

    Privredni sud
    Privredni sud

    Do prodaje dolazi po tužbi poverilaca BEK-a, prvi od njih je  mesar iz Ečke Marinel Mendre a njemu su se priključili i ostali kojima su zrenjaninski klaničari ostali dužni velike pare.

    U prethodnom pokušaju namirenja poverilaca, do prodaje nije došlo jer se kao vlasnik nad delom imovine neposredno pred prodaju upisao “Novi Bek”, preduzeće registrovano u Beogradu, sa dva zaposlena, od kojih je jedan bivši direktor BEK-a Žarko Milidragović

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]