Ekonomija YTOP

STUDENTI EKONOMSKOG FAKULTETA POSETILI GOMEX

ZRENJANIN – Kao otvorena i moderna kompanija, uvek spremna da podeli svoja iskustva i upozna javnost, posebno onu stručnu, sa svojim poslovanjem i standardima koje primenjuje, GOMEX je prvog dana novembra bio domaćin grupi studenata treće godine Ekonomskog fakulteta iz Beograda.

 

 

Dvadeset budućih akademskih građana, u pratnji njihovih savetnika za karijerno vođenje, upoznalo se sa načinom rada i funkcionisanja ovog trgovinskog lanca, uz obilazak skladišnih kapaciteta Distributivnog centra u Zrenjaninu i posetu generalnom direktoru GOMEX-a.

 

 

Tokom boravka u Distributivnom centru Zrenjanin, studentima su predstavljeni svi segmenti poslovanja i organizacione strukture kompanije, kroz obraćanja izvršnih direktora i rukovodilaca sektora. Očekivano, najviše pažnje gostima iz Beograda privukle su informacije koje su se odnosile na finansijske rezultate, tokove i planove zrenjaninske kompanije, ali ništa manje studente nisu zanimale ni teme iz domena marketinga, maloprodaje, ljudskih resursa…

 

 

Susret sa generalnim direktorom Goranom Kovačevićem protekao je u odličnoj atmosferi, ispunjenoj mnogobrojnim pitanjima kako studenata tako i njihovih asistenata. Sumirajući rezultate na kraju, gosti su izrazili zahvalnost kompaniji GOMEX na odličnoj organizaciji događaja, brojnim kvalitetnim informacijama koje su im tom prilikom plasirane, ali i na prilici da izbliza vide kako funkcioniše jedan od najbrže rastućih trgovinskih lanaca u Srbiji.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz