• Stečajna upravnica oglasila prodaju stana u vlasništvu firme Yuko Žitište

    Stečajna upravnica firme Yuko Žitište Dragica Arsić oglasila je prodaju trosobnog stana, od 76 kvadrata, u vlasništvu ovog preduzeća u stečaju. Stan je na drugom spratu, u zgradi u centru Žitišta. Isključena mu je struja, a vodi se kao društveno vlasništvo, odnosno nije otkupljen.   Procenjen je na 1.535.696 dinara, a prodaja će se obaviti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Stečajna upravnica oglasila prodaju stana u vlasništvu firme Yuko Žitište

    Stečajna upravnica firme Yuko Žitište Dragica Arsić oglasila je prodaju trosobnog stana, od 76 kvadrata, u vlasništvu ovog preduzeća u stečaju. Stan je na drugom spratu, u zgradi u centru Žitišta. Isključena mu je struja, a vodi se kao društveno vlasništvo, odnosno nije otkupljen.

     

    Procenjen je na 1.535.696 dinara, a prodaja će se obaviti 7. marta.

     

    Ovo je još jedan pokušaj da se imovina nekadašnjeg žitištanskog giganta unovči, kako bi se namirili poverioci trećeg reda, jedini preostali a da nisu namireni. Poveriocima trećeg reda Yuko Žitište dužan je blizu 24 miliona dinara.

     

    Imovine ima još, ali ju je nemoguće unovčiti jer se oko nje vodi nekoliko sporova.

     

    Ostalo je još da se utvrdi pravo svojine na četvorosobnom stanu u Beogradu, farmi pilića u Mladenovcu… Sporovi oko utvrivanja vlasništva su u toku.

     

    Što se tiče lokala u Novom Beogradu blok 45, koje je vanknjižno vlasništvo stečajnog dužnika, Republički geodetski zavod – filijala Novi Beograd, na zahtev stečajnog dužnika za upis prava svojine na lokalu, do danas nije poslao nikakav odgovor, stoji u izveštaju koji je Privrednom sudu podnela stečajna upravnica Dragica Arsić.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija