• STATISTIKA POKAZUJE DA SMO OVOLIKO ZARAĐIVALI U FEBRUARU

    ZRENJANIN – Prosečna zarada za februar ove godine u Srednjobanatskom okrugu iznosi 42.409 dinara i nominalno je za 12,1 posto veća od iznosa isplaćenog u januaru, dok je u odnosu na februar 2016. nominalno veća za 7,5 procenata. Ovo su podaci Regionalne privredne komore Zrenjanin, koje nam je predočio v.d. predsednik RPK Zrenjanin Momčilo Nikolčić.  […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STATISTIKA POKAZUJE DA SMO OVOLIKO ZARAĐIVALI U FEBRUARU

    ZRENJANIN – Prosečna zarada za februar ove godine u Srednjobanatskom okrugu iznosi 42.409 dinara i nominalno je za 12,1 posto veća od iznosa isplaćenog u januaru, dok je u odnosu na februar 2016. nominalno veća za 7,5 procenata.

    Ovo su podaci Regionalne privredne komore Zrenjanin, koje nam je predočio v.d. predsednik RPK Zrenjanin Momčilo Nikolčić. 

    – Prosečno isplaćena neto zarada po zaposlenom u Srednjobanatskom okrugu za februar najveća je u gradu Zrenjaninu i iznosi 44.614 dinara. To je za 5,1 posto manje od republičkog proseka, dok je najniža ostvarena u opštini Novi Bečej u iznosu od 32.335 dinara i za trećinu je niža nego u republici –napominje Nikolčić i dodaje da je februarska zarada u opštini Žitište bila 39.443 dinara, u Sečnju 34.230, a u Novoj Crnji 39.553.

    Sve opštine i grad Zrenjanin, inače, ostvarili su rast zarada u februaru u odnosu na prethodni mesec, najveći u opštini Žitište i to za 31,8 posto.

    Februarska zarada u republici bla je 46.990, a u Vojvodini 45.233 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]