• STARI „KRISTAL“ U NOVOM SJAJU!

    Zrenjaninska kompanija „Keramika Jovanović“ otvorila novi salon u Novom Sadu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Zrenjaninsko preduzeće „Keramika Jovanović“ koje, kao i kompanija „Ogrev“, posluje u sastavu „Jovanović grupe“, otvorilo je u Novom Sadu novi prodajni objekat.

    keramika-jovanovic-kristal

    Prodajni asortiman renomirane zrenjaninske firme smešten je u salon keramike „Kristal“, salon dobro poznat Novosađanima. Mali salon, ali pun topline, sa ljubaznim osobljem uspešno se nosi gotovo 25 godina sa svojim konkurentima u Novom Sadu i okolini. Bio je omiljeno mesto za kupovinu keramičkih pločica i opreme za kupatila kupaca srednje dobi, jer je imao neki svoj prepoznatljivi klasični stil i ponudu.

    Zahvaljujući „Keramici Jovanović“ i „Ogrevu“ stari KRISTAL je dobio novi sjaj i postao mesto gde će sve generacije kupaca pronaći nešto za sebe. Uz poznata lica profesionalnog i ljubaznog osoblja, čekaju vas prijatan ambijent, besplatni 3D projekti za vaša kupatila, odložena plaćanja putem administrativne zabrane do 12 meseci, čekovima građana do 6 meseci bez kamate i stalne akcije.

    keramika-jovanovic-kristal

    „Ono što predstavlja novinu, jeste OUTLET ponuda koju možete naći u ovom salonu i po veoma pristupačnim cenama opremiti vaše kupatilo, koje će uz pomoć naših arhitekata dobiti moderan izgled i prostor u kom ćete uživati. Razlog više da nas posetite na dobro poznatoj staroj adresi Industrijska 1/a, Novi Sad“, poručuju iz „Keramike Jovanović“.

    I još nekoliko korisnih informacija:

    Adresa:

    Industrijska 1A, 21000 Novi Sad, Srbija

    Kontakt telefon:

    021/ 444-129; 021/63-33-473

    e-mail:

    kristal.novisad@keramikajovanovic.rs

    Radno vreme salona:

    Radnim danima: 08 – 20h

    Subotom: 08 – 15h

    keramika-jovanovic-kristal

    keramika-jovanovic-kristal

    keramika-jovanovic-kristal

    keramika-jovanovic-kristal

    keramika-jovanovic-kristal

    keramika-jovanovic-kristal

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]