• STAN U CENTRU GRADA PO CENI OD 3.000 EVRA!

    ZRENJANIN – Gradska komisija za sprovođenje postupka otuđenja nepokretnosti u javnoj svojini u Zrenjaninu oglasila je na prodaju nekoliko nekretnina u užem centru grada. Najvrednija imovina je sedam prostorija koje se nalaze u prizmelju nekadašnje ambulante u Gimnazijskoj ulici broj 24. Početna cena za 205 kvadrata iznosi 102.500 evra.     Inače, reč je o […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    STAN U CENTRU GRADA PO CENI OD 3.000 EVRA!

    ZRENJANIN – Gradska komisija za sprovođenje postupka otuđenja nepokretnosti u javnoj svojini u Zrenjaninu oglasila je na prodaju nekoliko nekretnina u užem centru grada. Najvrednija imovina je sedam prostorija koje se nalaze u prizmelju nekadašnje ambulante u Gimnazijskoj ulici broj 24. Početna cena za 205 kvadrata iznosi 102.500 evra.

     

    stan
    Na prodaju i ova zgrada

     

    Inače, reč je o zgradi koja je proglašena za spomenik kulture. Zgrada je sagrađena 1902. godine, bila je u vlasništvu advokata i političara dr Svetozara Petrovića, a od 1921. godine u zgradi se nalazilo Opšte osiguravajuće društvo „Jugoslavija“.

     

    Takođe, komisija je na prodaju ponudila i dve prostorije u prizemlju, namenjene za trgovinu, površine 76 kvadrata, u ulici Brigadira Ristića 22, po početnoj ceni od 34.200 evra.

     

    Na prodaju je oglašen i jednosoban stan u ulici Vuka Karadžića, od 36 kvadrata, po početnoj ceni od 3.600 evra, i stan u prizemlju porodično – stambene zgrade, u ulici Petra Bojovića 47. Stan ima 30 kvadrata, a početna cena je 3.000 evra.

     

    Na konkurs se šalju pismene prijave, a neophodno je i uplatiti depozit u iznosu od 10 odsto od početne cene.

     

    Rok za podnošenje prijava je 28. avgust, a otvaranje ponuda održaće se 7. septembra, u 10 sati, u prostorijama Javnog preduzeća „Gradska stambene agencije“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]