Ekonomija YSLAJDER

STAN U CENTRU GRADA PO CENI OD 3.000 EVRA!

zgrada
Na prodaju i ova zgrada

ZRENJANIN – Gradska komisija za sprovođenje postupka otuđenja nepokretnosti u javnoj svojini u Zrenjaninu oglasila je na prodaju nekoliko nekretnina u užem centru grada. Najvrednija imovina je sedam prostorija koje se nalaze u prizmelju nekadašnje ambulante u Gimnazijskoj ulici broj 24. Početna cena za 205 kvadrata iznosi 102.500 evra.

 

stan
Na prodaju i ova zgrada

 

Inače, reč je o zgradi koja je proglašena za spomenik kulture. Zgrada je sagrađena 1902. godine, bila je u vlasništvu advokata i političara dr Svetozara Petrovića, a od 1921. godine u zgradi se nalazilo Opšte osiguravajuće društvo “Jugoslavija”.

 

Takođe, komisija je na prodaju ponudila i dve prostorije u prizemlju, namenjene za trgovinu, površine 76 kvadrata, u ulici Brigadira Ristića 22, po početnoj ceni od 34.200 evra.

 

Na prodaju je oglašen i jednosoban stan u ulici Vuka Karadžića, od 36 kvadrata, po početnoj ceni od 3.600 evra, i stan u prizemlju porodično – stambene zgrade, u ulici Petra Bojovića 47. Stan ima 30 kvadrata, a početna cena je 3.000 evra.

 

Na konkurs se šalju pismene prijave, a neophodno je i uplatiti depozit u iznosu od 10 odsto od početne cene.

 

Rok za podnošenje prijava je 28. avgust, a otvaranje ponuda održaće se 7. septembra, u 10 sati, u prostorijama Javnog preduzeća “Gradska stambene agencije”.

Podeli članak
sinovoz
FAM