• ŠTA JE OVO: Dve firme na istoj adresi i obe u stečaju

    Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda, donela je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad firmom „Iks Ypsilon 023“ iz Zrenjanina.   Zahtev za otvaranje stečajnog postupka podnela je zakonska zastupnica same firme Olivera Bajat, a kao razlog navedena je višegodišnja blokada računa na iznos od nešto više od 840 hiljada dinara. Za stečajnog upravnika imenovan je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ŠTA JE OVO: Dve firme na istoj adresi i obe u stečaju

    Ljiljana Popov, sudija Privrednog suda, donela je rešenje o otvaranju stečajnog postupka nad firmom „Iks Ypsilon 023“ iz Zrenjanina.

     

    Zahtev za otvaranje stečajnog postupka podnela je zakonska zastupnica same firme Olivera Bajat, a kao razlog navedena je višegodišnja blokada računa na iznos od nešto više od 840 hiljada dinara. Za stečajnog upravnika imenovan je Dragan Božić. Prvo poverilačko ročište zakazano je za polovinu aprila, a ispitno za kraj juna.

     

    Firma „Iks Ypsilon 023“, koja se bavila trgovinom na veliko odećom i obućom, registrovana je na na adresi Koče Kolarova 27.

     

    Zanimljivo je da je na toj adresi registrovana i firma „Elektroinvest“, kojoj je sud prošle godine zamalo prodao imovinu za 27 miliona dinara. Zamalo, jer je poverilac, firma „Razvitak“ iz Futoga, svoje potraživanje ustupio firmi „Energoinvest 023“. A zakonski zastupnik ove firme je upravo Olivera Bajat.

     

    Inače, na adresi Koče Kolarova 27 trenutno se nalazi prazan plac.

     

    Reč je o nekoliko parcela, od broja 23 do 27, koje su nekada bile vlasništvo „Našeg doma“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]