• Specijalna bolnica „Rusanda“ zapošljava, posao nudi još jedna firma

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci oglasila je potrebu za zapošljavanjem kuvara, na određeno vreme. Od kandidata se traži odgovarajuće obrazovanje najmanje 3. stepena. Rok za prijave ističe zaključno sa 22. februarom. Više informacija na telefon 315 04 02 ili na mobilni telefon 063 223 066.   PD „Salvus-konsalting“ AG DOO Žitište zapošljava administrativnog tehničara […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Specijalna bolnica „Rusanda“ zapošljava, posao nudi još jedna firma

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci oglasila je potrebu za zapošljavanjem kuvara, na određeno vreme. Od kandidata se traži odgovarajuće obrazovanje najmanje 3. stepena. Rok za prijave ističe zaključno sa 22. februarom. Više informacija na telefon 315 04 02 ili na mobilni telefon 063 223 066.

     

    PD „Salvus-konsalting“ AG DOO Žitište zapošljava administrativnog tehničara na neodređeno vreme. Od kandidata se traži i osnovno informatičko znanje i znanje engleskog jezika na najmanje početnom nivou. Ista firma traži i diplomiranog menadžera bezbednosti, na neodređeno vreme. Od kandidata se traži osnovna informatička obuka, stručni ispit iz bezbednosti i zdravlja na radu, odgovarajuća licenca i najmanje početni nivo engleskog jezika. Telefon za više informacija 065 555 44 64. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija