• Slobodna radna mesta u bolnici, u školama, kod privatnika…

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara u dijagnostici, kao i medicinskog tehničara-sestru za rad u operacionoj sali. Poslovi su na određeno vreme. Kandidati prilažu molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Slobodna radna mesta u bolnici, u školama, kod privatnika…

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin zapošljava laboratorijskog tehničara u dijagnostici, kao i medicinskog tehničara-sestru za rad u operacionoj sali. Poslovi su na određeno vreme. Kandidati prilažu molbu, CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju Licence izdate od nadležnog organa (ako je kandidat iz radnog odnosa) ili Rešenje o upisu u komoru (ako kandidat nije u radnom odnosu), lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGGantitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.Bolnici je potrebna i spremačica prostorija u kojima se pružaju zdravstvene usluge. Kandidatkinje uz molbu prilažu CV, overenu fotokopiju diplome, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice, dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGGantitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B

     

    Osnovna škola „Sveti Sava“ Stajićevo traži nastavnika engleskog jezika, u prvom ciklusu osnovnog obrazovanja. Posao je na određeno vreme, sa 40 posto radnog vremena.

     

    Hemijsko-prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ Zrenjanin zapošljava sekretara ustanove, radi zamene odsutnog zaposlenog.

     

    Poslodavac DOO „Transport Berar“ Melenci objavio je oglas kojim traži kontrolora na tehničkom pregledu. Mesto rada je Zrenjanin a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 062 805 10 65.

     

    DOO „Točak auto“ Zrenjanin zapošljava referenta za poslove registracije vozila, na određeno vreme. Istom poslodavcu potreban je i prodavac vozila, na neodređeno vreme, kao i jedna mašinski tehničar, servisni savetnik, takođe na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 860 76 69.

     

    „Internacionalna mehanika SRB“ DOO Zrenjanin traži četiri operatera na CNC mašinama. Radno iskustvo kandidata je nebitno a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem preko e-mail adrese amministrazione@imsdoo.com

     

    Knjigovodstvena agencija “MM Miki” Zrenjanin zapošljava knjigovođu, na određeno vreme. Kontakt telefon je 521 510.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]