• SKUPLJA TELEVIZIJA: SBB POVEĆAVA CENE SVOJIH USLUGA

    BEOGRAD – Od 1. januara naredne godine poskupljuju usluge SBB-a. Tako će oni koji koriste osnovni paket usluga ovog kablovskog operatera umesto dosadašnjih 1.295, od nove godine plaćati 1.395 dinara.     Za 100 dinara je povećana i cena D3i Start paketa i cena paketa koji nisu više u komercijalnoj ponudi i nemaju stavku mesečnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    SKUPLJA TELEVIZIJA: SBB POVEĆAVA CENE SVOJIH USLUGA

    BEOGRAD – Od 1. januara naredne godine poskupljuju usluge SBB-a. Tako će oni koji koriste osnovni paket usluga ovog kablovskog operatera umesto dosadašnjih 1.295, od nove godine plaćati 1.395 dinara.

     

     

    Za 100 dinara je povećana i cena D3i Start paketa i cena paketa koji nisu više u komercijalnoj ponudi i nemaju stavku mesečnog održavanja kablovsko-distribucionog sistema.

     

    Inače, priključenje na kablovski sistem za kuće i poslovni prostor košta 9.900 dinara, a za stanove 3.900 dinara.

     

    SBB je naveo i da pretplatnici imaju pravo raskida ugovora pre isteka perioda na koji je zaključen, bez obaveze plaćanja troškova u vezi sa raskidom, u roku od 30 dana pre početka promene cene.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija