Ekonomija YSLAJDER

ŠKOLE RASPISALE OGLASE ZA POSAO, I DRUGI POSLODAVCI TRAŽE RADNIKE

posao

ZRENJANIN – Školski odbor Osnovne škole „2. oktobar“ u Zrenjaninu raspisao je konkurs za izbor direktora škole. Direktor se bira na period od četiri godine, a konkurs je otvoren do 12. aprila.

posao

A Osnovna i srednja škola „9. maj“ raspisala je oglas za prijem na određeno vreme tri defektologa. Konkurs je otvoren do 12. aprila, a sve o uslovima za prijave možete saznati na oglasnoj tabli Nacionalne službe za zapošljavanje.

Kompanija „Gomex“ prima u radni odnos na određeno vreme četiri prodavca – kasira, a radno iskustvo kandidata je poželjno, ali ne i neophodno.

Poslodavac „AKS Ekspress kurir“ zapošljava petoro izvršilaca sa srednjom stručnom spremom i srednjim nivoom znanja računarskih veština, a mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo nije bitno. Oglas je otvoren do 10. aprila.

„Autokomerc S“ doo Zrenjanin zapošljava 10 vozača – kurira sa vozačkom dozvolom C kategorije, a oglas je otvoren do 10. aprila. Radno iskustvo nije bitno. Posao je terenski, mesto rada je Zrenjanin, a radni odnos je na određeno vreme.

Još oglasa možete pročitati ovde.

Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli članak
sinovoz
FAM