• „Šinvoz“ zapošljava više od trideset radnika, a i ovi poslovi su u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.   „Šinvoz“ DOO Zrenjanin traži inženjera elektotehnike – konstruktora, sa diplomom elektotehničkog fakulteta, sa znanjem nemačkog ili engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i dva mašinska inženjera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Šinvoz“ zapošljava više od trideset radnika, a i ovi poslovi su u ponudi

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao, koje smo pronašli na oglasnoj tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    „Šinvoz“ DOO Zrenjanin traži inženjera elektotehnike – konstruktora, sa diplomom elektotehničkog fakulteta, sa znanjem nemačkog ili engleskog jezika. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Isti poslodavac traži i dva mašinska inženjera mehanotronike, sa više od tri godine radnog iskustva. Ova kompanija zapošljava na određeno i 10 zavarivača, 10 bravara i dva autolakirera – farbara, za koje je zahtevani nivo kvalifikacija osnovna škola, a radno iskustvo nije bitno. „Šinvoz“ traži i dva tehnologa zavarivanja, kao i pet operatera za rad na CNC mašinama.

     

    AD „Sloga“ Banatski Karlovac zapošljava dva vozača teretnog motornog vozila sa vozačkom dozvolom E kategorije. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Perlez, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem na telefon 060 38 13 062.

     

    A dva vozača drumskog vozila, ali sa vozačkom dozvolom B kategorije, traži „Zlatni klas senior“ iz Zrenjanina. Radno iskustvo je nebitno. Rad je terenski, a posao je na određeno vreme. Istom poslodavcu trebaju i dva čistača prostorija. Mesto rada je Zrenjanin, obezbeđena je ishrana, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 530 193.

     

    Vozača dumskog vozila sa vozačkom dozvolom B kategorije traži i STR „Munja-mix“ Zrenjanin. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 065 88 055 33.

     

    „Gomex“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri prodavca – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Wood planet“ Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem tri stolara sa najmanje šest meseci radnog iskustva, za montažu, održavanje i popravke. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Wiener stadtische osiguranje“ AD Beograd traži tri administratora osiguranja – agenta za prodaju neživotnih osiguranja. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    Trafika „Garfild“ oglasila je potrebu za zapošljavanjem prodavca. Radno iskustvo je nebitno, mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 060 555 21 86.

     

    Još oglasa možete PROČITATI OVDE.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija