• „ŠINVOZ“ UGOVORIO VREDNE POSLOVE SA INO PARTNERIMA

    ZRENJANIN – Zrenjaninsko preduzeće za remont i proizvodnju šinskih vozila „Šinvoz“ planira da krajem ove godine izgradi novi pogon od oko 5.000 kvadratnih metara u kojem će biti instalirana kompletno nova oprema. To bi, sa već adaptiranih 2.500 kvadrata pogona, trebalo da bude dovoljno proizvodnog prostora za poslove koji su ugovoreni, ali i za one koji su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ŠINVOZ“ UGOVORIO VREDNE POSLOVE SA INO PARTNERIMA

    ZRENJANIN – Zrenjaninsko preduzeće za remont i proizvodnju šinskih vozila „Šinvoz“ planira da krajem ove godine izgradi novi pogon od oko 5.000 kvadratnih metara u kojem će biti instalirana kompletno nova oprema. To bi, sa već adaptiranih 2.500 kvadrata pogona, trebalo da bude dovoljno proizvodnog prostora za poslove koji su ugovoreni, ali i za one koji su najavljeni.

     

    šinvoz

     

    – Imamo već sklopljene višegodišnje ugovore sa ino partnerima, kao i ugovor sa jednim velikim dobavljačem za autoindustriju – kaže za portal zrenjaninski.com direktor „Šinvoza“ Radomir Miljuš. 

     

    Ono na šta su u „Šinvozu“ posebno ponosni je desetogodišnji ugovor sa velikom i čuvenom multinacionalnom kompanijom „Bombardije“, za koju će se u „Šinvozu“ izrađivati kabine i krovovi za vozove, koji se posle sklapaju u nekim drugim fabrikama u Evropi. Ugovor je vredan 30 miliona evra.

     

    direktor-sinvoza-radomir-miljuš
    Direktor „Šinvoza“ Radomir Miljuš

     

    – Trenutno se u našim pogonima izrađuju alati potrebni za dalju proizvodnju – ističe Miljuš i dodaje da bi proizvodnja komponenti mogla da počne već u martu, a da se očekuje i proširenje saradnje.

     

    U „Šinvozu“ trenutno radi 250 ljudi, a kada krene proizvodnja za „Bombardije“, biće potrebno još 60 radnika – 50 bravara i 10 zavarivača.

     

    sinvoz

     

    – Prošle godine naši ljudi su bili na obuci u „Bombardijeovoj“ fabrici u Češkoj i to su budući instruktori. Teško je danas naći obučene bravare, a posebno zavarivače. Zato smo u našoj fabrici opremili kabinet za obuku zavarivača. I ovom prilikom bih pozvao sve mlade ljude koji bi želeli da se bave ovim traženim, a mogu reći i plaćenim poslom, da nam se jave – kaže direktor „Šinvoza“ Radomir Miljuš.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija