• „ŠINVOZ“ UGOVARA NOVI VIŠEMILIONSKI POSAO

    ZRENJANIN – Zrenjaninski „Šinvoz“ saopštio je danas da se uskoro očekuje ugovaranje novog, dugoročnog projekta višemilionske vrednosti, koji bi se realizovao u narednih osam godina.     Kako je navedeno, ovaj posao će „Šinozu“ poveriti preduzeće koje je lider u proizvodnji železničkih vozila. Postupku ugovaranja i realizacije posla prethodio je niz rigoroznih kontrola sistema poslovanja. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „ŠINVOZ“ UGOVARA NOVI VIŠEMILIONSKI POSAO

    ZRENJANIN – Zrenjaninski „Šinvoz“ saopštio je danas da se uskoro očekuje ugovaranje novog, dugoročnog projekta višemilionske vrednosti, koji bi se realizovao u narednih osam godina.

     

    šinvoz

     

    Kako je navedeno, ovaj posao će „Šinozu“ poveriti preduzeće koje je lider u proizvodnji železničkih vozila. Postupku ugovaranja i realizacije posla prethodio je niz rigoroznih kontrola sistema poslovanja. Pozitivni rezultati su omogućili uvrštanje „Šinvoza“ na listu kvalifikovanih dobavljača.

     

    Za realizaciju ovog posla, neophodni su radnici metalske struke, odnosno bravari i zavarivači, sa višim nivoom znanja i veština. U prvoj fazi projekta potreban broj novozaposlenih radnika je 40, sa tendencijom da se u narednoj godini poveća na 150 radnika.

     

    – Zrenjaninski „Šinvoz“ je još pre nekoliko godina doneo odluku da dobar deo poslovanja usmeri ka inostranom tržištu. U cilju ostvarivanja tih planova, „Šinvoz“ je pre dve godine adaptirao deo proizvodne hale veličine 4.000 kvadratnih metara i opremio ga najmodernijom opremom i mašinama za proizvodnju metalnih konstrukcija. Takođe je sprovedeno sertifikovanje fabrike i radnika iz oblasti zavarivanja čelika, inoksa i aluminijuma, a dobili smo i sertifikat za lepljenje – objašnjava direktor „Šinvoza“ Radomir Miljuš.  

     

    Ovaj investicioni ciklus, po rečima Miljuša, rezultirao je zaključivanjem dugoročnih ugovora, višemilionske vrednosti, o isporuci komponenata za nekoliko respektabilnih svetskih kompanija. Takođe, zaposleno je dodatnih 45 radnika.

     

    – Kao posledica ovoga usledilo je značajno povećanje obima proizvodnje, a višestruko je uvećano poslovanje sa inostranim partnerima. „Šinvoz“ trenutno zapošljava oko 300 radnika i za razliku od privrednih društava koja se bave istom delatnošću, ima stalno otvorene konkurse za zapošljavanje novih radnika svih profila: od inženjera mašinske i elektro struke, pa do električara, bravara, zavarivača… – napominje Miljuš.

     

    On ističe da „Šinvoz“ u poslovima sa renomiranim zapadnim proizvođačima železničkih vozila i komponenti obezbeđuje podizanje tehničkog, tehnološkog i obrazovnog nivoa kompanije i novozaposlenih radnika. To će za rezultat imati znatno povećanje zarada zaposlenih.

     

    – Ističemo da će za sve novozaposlene radnike biti organizovana dodatna obuka i usavršavanje, kako u pogonima „Šinvoza“ tako i u pogonima kupca u Zapadnoj Evropi. Obuke podrazumevaju sticanje višeg nivoa stručnih znanja, međunarodnih sertifikata, kao i učenje stranih jezika – dodaje Miljuš.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Pa nije niko blesav da radi za 25000 koliko je sada plata u sinovozu taj posao gospodine direktore, zato vam je stalno i otvoren konkurs..

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija