• Šezdeset radnih mesta slobodno je kod ovih sedam poslodavaca

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Šezdeset radnih mesta slobodno je kod ovih sedam poslodavaca.   Poslodavac SBT „Art cool“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva servisera klima uređaja, sa radnim iskustvom od najmanje 12 meseci. Posao je terenski. A traži se i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Istom poslodavcu potrebna su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Šezdeset radnih mesta slobodno je kod ovih sedam poslodavaca

    Informativni portal zrenjaninski.com i danas objavljuje aktuelne oglase za posao. Šezdeset radnih mesta slobodno je kod ovih sedam poslodavaca.

     

    Poslodavac SBT „Art cool“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme dva servisera klima uređaja, sa radnim iskustvom od najmanje 12 meseci. Posao je terenski. A traži se i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Istom poslodavcu potrebna su za stručnu praksu, odnosno osposobljavanje, dva servisera klima uređaja. Kontakt telefon je 063 7763 259.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži 30 štoperki, krojača i pomoćnih radnika – radnica. Nebitno je obrazovanje i radno iskustvo, a posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 069 1060 796.

     

    Poslodavac „Ranđelović gradnja“ DOO Zrenjanin zapošljava dva mašinska inženjera za proizvodno mašinstvo. U opisu posla navodi se projektovanje i izrada radioničkih detalja. Mesto rada je u Novom Bečeju, a postoji mogućnost i rada od kuće. Posao je na neodređeno vreme. Toj firmi potrebna su i tri livca kalupara, za izradu odlivaka u pesku. Posao je na neodređeno vreme, a radno mesto je u Novom Bečeju. Firma traži i tri KV tesara i tri KV stolara, za rad u Novom Bečeju, ali i u Nišu, Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu, u zavisnosti od mesta prebivališta kandidata.

     

    „Enal-elektro“ Beograd zapošljava 10 elekromontera – elektroinstalatera, za rad u Beogradu i Republici Srbiji, uz kasnije upućivanje na rad u SR Nemačku. Posao je na neodređeno vreme. Rad je terenski uz obezbeđen smeštaj i prevoz. Kontakt telefon je 069 3184 937.

    Posao i za frizera i kuvara

     

    FMS „Studio Aleksandra“ Zrenjanin zapošljava na neodređeno vreme frizera za žene. Kontakt telefon je 064/0366-500.

     

    DOO „Grand group“ Bačka Palanka traži pomoćnog kuvara – servisera, za rad u Zrenjaninu, u prostorijama kompanije „Dijamant“. Posao je na određeno vreme.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika biologije na određeno vreme, sa punim radnim vremenom u mađarskim odeljenjima. Istoj školi potreban je i nastavnik domaćinstva za nastavu na mađarskom jeziku. Posao je na određeno vreme sa 10 posto radnog vremena. Konkurs je otvoren i za nastavnika fizike, na određeno vreme sa 70 posto norme, u odeljenjima na mađarskom jeziku. Upražnjeno je i radno mesto nastavnika razredne nastave na mađarskom jeziku sa punim radnim vremenom, ali na određeno vreme.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Imali posla za obicne smrtnike ili se samo traze kurve i pederi po kancelarijama????? Zrenjanin je 90% pukao i propao grad.Bruka i sramota koliko su nas prodali !!! I kakav je to poslodavac koji 1i vise god ne moze da nadje radnika???? Ocigledno je da ne placa radnike ili je bruka mala plata. Drexl uvodi novu garnituru za 26/30000 mesecno .sve ostale otpusta u krugovima nece vise da placa vise od 30000 !!! U prevodu pukli su a ugovor firme istice krajem 2019. Da li ce produziti??? Treba GOVNJIVOM motkom prebiti lopove od vlasti i poslodavaca koji su robovlasnici i jos te jebu za sicu!!a da nemas prava ni na sta!! Gergin koji je mnoge doveo do socijale i zatvorio firme bio na protestu????? 2000 radnika drexl maier bilo na protest sutra otisli na posao???? 66,7% nezaposleno .male plate,male penzije,siromastvo na raskrsnici tuga,jad,i beda !!! Nemas za lekove uzimas na crtu u prodavnici i tako u krug! GDE JE TU BUDUCNOST,GDE JE TU ZIVOT ,GDE JE TU BOLJE SUTRA ???????? DA LI GRADONACELNIK POSTOJI?? Mi od uredjenja grada nemamo NISTA ako nemamo posao,ako nemamo SRPSKE ZRENJANINSKE firme !!! Zrenjaninsku proizvodnju,robu,plasman,trziste,poljoprivredu,privredu…platu,pravo na doprinose …a ne da radimo za strance kurce palce i robovlasnike po njihovom jeziku!!! To nije ponos to je bruka i sramota i za grad i za Srbiju!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]