Ekonomija Vesti Zrenjanin

Sedam osnovnih škola raspisalo konkurse, radnike traže i dve firme

dijamant posao

Osnovna škola „Sveti Sava“ Žitište objavila je oglas za zapošljavanje nastavnika srpskog jezika kao nematernjeg, za rad  na rumunskom jeziku, u izdvojenom odeljenju u Torku. Istoj školi, odnosno izdvojenom odeljenju, potreban je nastavnik matematike, za rad na rumunskom jeziku. Školi „Sveti Sava“ potreban je i nastavnik matematike za rad u izdvojenom odeljenju u Ravnom Topolovcu. Kontakt telefon za više infomacija je 38 21 115.

 

Osnovna škola „Josif Marinković“ Novi Bečej traži nastavnika matematike i nastavnika engleskog jezika. Škola je raspisala i oglas za prijem u radni odnos sekretara škole, servirke i radnika na održavanju higijene.

 

Osnovna škola „Slavko Rodić“ Lazarevo zapošljava spremačicu. Kontakt telefon za više informacija je 060 52 52 118.

 

Osnovna škola „Dr Jovan Cvijić“ Zrenjanin oglasila je otvoreno radno mesto nastavnika matematike, sa punim radnim vremenom. Posao je na neodređeno vreme. Školi je potrebna i čistačica, takođe za rad na neodređeno vreme. Broj telefona za više informacija je 561 773.

 

Pročitajte još: Raspisano deset konkursa za poslove u firmama, školama i ustanovama

 

Osnovna škola „Jovan Jovanović Zmaj“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika matematike, kao i spremačice. Oba posla su sa punim radnim vremenom i na neodređeno vreme.

 

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin traži nastavnika matematike, kao i servirku. Kontakt telefon za informacije je 563 840.

 

Osnovna škola „Branko Radičević“ Aleksandrovo raspisala je konkurs za izbor direktora na četiri godine.

 

Poslovi i u dve zrenjaninske firme

 

 

SR „Fineta“ Zrenjanin zapošljava prodavca u farbari, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 060 512 44 33.

 

„K2DF comercce“ Zrenjanin traži četiri molera fasadera za rad na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 061 608 79 64.

 

Aktuelni konkursi za poslove redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz