Ekonomija Vesti Zrenjanin

ŠANSA ZA POSAO: Aptiv će i tokom jula zapošljavati nove radnike

aptiv posao

Kompanija „Aptiv“ će i tokom jula zapošljavati nove radnike, s obzirom na to da za potrebe jednog ozbiljnog poslovnog partnera otvara još jednu fabriku u Novom Sadu.

 

„Aptiv“ zapošljava radnike iz Zrenjanina, Elemira, Melenaca, Žablja, Titela, Mošorina, Knićanina… Bitno je naglasiti da je svim radnicima obezbeđen autobuski prevoz od mesta boravka do radnog mesta, i nazad.

 

Ukoliko želite da osigurate sebi stalno zaposlenje, pozovite broj telefona 060/889-25-34 i prijavite se za posao.

 

Takođe, svoju radnu biografiju možete poslati na e-mail: aptivposao@aptiv.com Kratku biografiju možete poslati i poštom ili lično doneti u fabriku. Fabrika se nalazi u industrijskoj zoni Sever II, Privrednikova 20, 21000 Novi Sad.

 

Podsetimo, „Aptiv“ je globalni lider i jedna od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije. U „Aptiv“ fabrici u Novom Sadu proizvode se električne instalacije za putnička vozila.

 

A šta „Aptiv“ nudi svojim zaposlenima?

 

„Nudimo redovnu mesečnu zaradu, plaćeni obrok i regres i osmočasovno radno vreme sa dve pauze u toku dana. Organizovan je besplatan prevoz od mesta stanovanja do posla i nazad. Obezbeđen je i novčani bonus za postignuti timski rezultat. Imamo organizovane obuke za rad u našoj fabrici, savremeno opremljen i klimatizovan prostor, kantinu sa toplim i hladnim obrocima, obezbeđenu opremu za bezbedan rad i ambulantu u krugu fabrike. Očekuje vas i novčana nadoknada za svakog kandidata koji se zaposli po vašoj preporuci, kao i mogućnost napredovanja i povećanja osnovne zarade“, poručuju iz kompanije „Aptiv“.

 

radnici kompanije aptiv
Milana Vujanović

 

O tome kako je raditi u kompaniji „Aptiv“ razgovarali smo i sa radnicima. Milana Vujanović, vođa tima na montaži, kaže da kada se prijavila na konkurs tada još uvek nije postojala fabrika u Srbiji.

 

– Kompanija je ispunila moja očekivanja u mnogim sferama, a neka je i premašila. S rastom kompanije, rasla su i moja očekivanja. Za neke je potrebno još vremena. Polazim od sebe i za napredak je potrebno mnogo rada, znanja i strpljenja. Najlepši deo kompanije su svakako ljudi, međuljudski odnosi i timski rad. Dobar je osećaj kada naučiš nešto novo i nadogradiš sebe, ali je još bolji kada znaš da si naučio nekog drugog – objašnjava Milana Vujanović.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Ja radim u Aptivu 5 meseci i radiću još do kraja godine,svaki mesec mi je plata manja za 1000 dinara,zadnju sam dobio 37000 din i često traže razlog da odbiju 10-20% od plate,viču,maltretiraju a pauza za ručak je 20 minuta.
    Svakodnevno radnici odlaze i dolaze što je dokaz kakva je to firma.
    Moj savet,ne dolazite u Aptiv.

sinovoz
FAM