• Sajam zapošljavanja na ZrBizNetu

    U subotu 22. septembra u hali „Medison“ u okviru ZrBizNet-a, od 10 do 12 časova, biće održan sajam zapošljavanja.   Svi oni koji trenutno nisu radno angažovani a želeli bi da budu, ali i oni koji imaju posao a razmišljaju o promeni, moći da popune prijavu i predaju je onima koji budu na štandu.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sajam zapošljavanja na ZrBizNetu

    U subotu 22. septembra u hali „Medison“ u okviru ZrBizNet-a, od 10 do 12 časova, biće održan sajam zapošljavanja.

     

    Svi oni koji trenutno nisu radno angažovani a želeli bi da budu, ali i oni koji imaju posao a razmišljaju o promeni, moći da popune prijavu i predaju je onima koji budu na štandu.

     

    Prijave su šablonskog tipa ali nije naodmet ostaviti i svoju biografiju ili motivaciono pismo – to uvek pomogne poslodavcima kod odabira pravog kandidata.

     

    Na sajmu neće biti ponude radnih mesta, ideja je da se prijave dostave poslodavcima, i da se formira evidencija za neke buduće poslove ili potrebe.

     

    Na štandu će biti angažovane osobe koje zaintresovanima mogu pomoći da popune prijavu, napišu motivaciono pismo. Ili jednostavno da pomognu zaintresovanima kako da se najbolje predstave budućim poslodavcima.

     

    ZrBizNet koji se od četvrtka do subote u podne održava u hali „Medison“ okupiće privrednike i preduzetnike iz Zrenjanina, Vojvodine ali i okolnih zemalja.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija