• Sajam nekretnina u okviru ZRBIZNET-a

    U okviru ovogodišnjeg ZRBIZNET-a koji se od 20. do 22. septembra održava u hali Medison, prvog dana manifestacije, u četvrtak 20. septembra od 10 do 18 časova biće održan sajam nekretnina.   Biće to prilika da svi zaintresovani na jednom mestu od relevantnih sagovornika dobiju kompletne informacije koje se tiču svih aktuelnosti sa tržišta nekretnina. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sajam nekretnina u okviru ZRBIZNET-a

    U okviru ovogodišnjeg ZRBIZNET-a koji se od 20. do 22. septembra održava u hali Medison, prvog dana manifestacije, u četvrtak 20. septembra od 10 do 18 časova biće održan sajam nekretnina.

     

    Biće to prilika da svi zaintresovani na jednom mestu od relevantnih sagovornika dobiju kompletne informacije koje se tiču svih aktuelnosti sa tržišta nekretnina.
    Sa zaintresovanim građanima razgovaraće Gordana Božić, vlasnik agencije za promet nekretnina “Gsigma”, Nebojša Maksimović iz zrenjaninskog preduzeća “Maksimović gradnja” kao i predstavnici OTP, Unicredit i Societe generale banke.

     

    • Zrenjanin prati trend koji je nedavno objavio Republički geodetski zavod a to je povećanje prometa na tržištu nekretnina, kaže Gordana Božić, vlasnica agencije “Gsigma”. I prema našim pokazateljima, zrenjaninsko tržište nekretnina vrlo je živo I dinamično. I dalje se najviše trguje stanovima , situacija u Zrenjaninu se menja u smislu da sve više ima potražnje za kućama. Ideja da se u okviru ZRBIZNET-a organizuje sajam nekretnina je odlična. Biće to prilika da u direktnom razgovoru sa zaintresovanima predočimo sve važne informacije vezane za nekretnine, kaže Božić.

     

    Učešće na sajmu nekretnina je vrlo rado prihvatilo i preduzeće “Maksimović gradnja”, koje na zrenjaninskom tržištu gradi kvalitetne stanove već dugi niz godina.

     

    • Primećuje se da je izgradnja stanova u Zrenjaninu intenzivirana, kaže Nebojša Maksimović, tehnički rukovodilac u “Maksimović gradnji”. Prema projektima koji su u najavi ali i prema našim planovima, siguran sam da će naredna građevinska sezona biti još dinamičnija. Takvoj situaciji su svakako doprineli elektronsko izdavanje građevinske dozvole, veće plate i veća zaposlenost i povoljni stambeni kredit, ističe Maksimović.

     

    Nekretnine se kupuju i gotovinom ali najčešće stambenm kreditima.
    O svim uslovima za kupovinu nekretnina putem kredita zaintresovani će moći da saznaju na sajmu od predstavnika banaka.
    Na sajmu nekretnina će biti OTP banka,kao banka sajma, Unicredit banka kao partner sajma i Societe generale kao prijatelj sajma.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]