• REGIONALNOM CENTRU BANAT POLA MILIONA DINARA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić uručio je ugovore o dodeli bespovratnih sredstava predstavnicima četiri akreditovane razvojne agencije na teritoriji Vojvodine, koje su to pravo ostvarile na konkursu za bespovratna sredstava za praćenje realizacije Programa razvoja AP Vojvodine 2014 – 2020. godine.     Bespovratna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REGIONALNOM CENTRU BANAT POLA MILIONA DINARA

    NOVI SAD, ZRENJANIN – Pokrajinski sekretar za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Ognjen Bjelić uručio je ugovore o dodeli bespovratnih sredstava predstavnicima četiri akreditovane razvojne agencije na teritoriji Vojvodine, koje su to pravo ostvarile na konkursu za bespovratna sredstava za praćenje realizacije Programa razvoja AP Vojvodine 2014 – 2020. godine.

     

    irena živković
    Irena Živković i Ognjen Bjelić (Foto: Pokrajinska vlada)

     

    Bespovratna sredstva na ovom konkursu dobio je i Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj Banat iz Zrenjanina, čija direktorka Irena Živković je i prisustvovala uručenju ugovora.

     

    Bjelić je u obraćanju medijima istakao da Pokrajinski sekretarijat na ovaj način želi da uključi regionalne razvojne agencije kako bi se napravio jedan sveobuhvatan front i okvir gde će biti uključeni svi raspoloženi akteri u sam proces regionalnog razvoja, i razvoja uopšte.

     

    Za konkurs, čiji cilj je jačanje institucionalnog okvira i uspostavljanje održive administrativne strukture na lokalnom nivou za sprovođenje regionalne politike, opredeljena su sredstva u vrednosti od dva miliona dinara, a Regionalni centar za društveno – ekonomski razvoj Banat iz Zrenjanina je dobio 500.000 dinara.

     

    Bjelić je istakao da je ovo prvi konkurs sa nešto skromnijim subvencijama, najavivši da će naredni konkursi biti raspisani već u avgustu i septembru, kao i da će sledeće godine iznosi na konkursima biti veće vrednosti.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Klasicno udruzenje građana koje ima pojedince spremne da su uvuku svakom politicaru…Sposobno udruzenje. Srecno

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]