• Regionalna privredna komora Zrenjanin promenila sedište

    Regionalna privredna komora Zrenjanin saopštila je da će se od ponedeljka, 8. aprila, nalaziti na novoj adresi. Od naredne nedelje, Regionalna privredna komora biće smeštena u Jevrejskoj ulici broj 14, preko puta parkinga na Prevlaci.   Dugo godina, RPK Zrenjanin se nalazila u Ulici kralja Petra Prvog, u zgradi Veća saveza samostalnih sindikata.   Novi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Regionalna privredna komora Zrenjanin promenila sedište

    Regionalna privredna komora Zrenjanin saopštila je da će se od ponedeljka, 8. aprila, nalaziti na novoj adresi. Od naredne nedelje, Regionalna privredna komora biće smeštena u Jevrejskoj ulici broj 14, preko puta parkinga na Prevlaci.

     

    Dugo godina, RPK Zrenjanin se nalazila u Ulici kralja Petra Prvog, u zgradi Veća saveza samostalnih sindikata.

     

    Novi dom Regionalne privredne komore je poznat kao zgrada Direkcije za mere i dragocene metale.

     

    Republička direkcija za imovinu nedavno je oglasila za izdavanje u zakup četiri poslovna prostora – kancelarije u toj zgradi, o čemu je portal zrenjaninski.com pisao.

     

    Regionalna privredna komora Zrenjanin baštini bogatu tradiciju komorskih aktivnosti u Banatu još od 1920. godine. Tada je, naime, bila osnovana Banatska trgovačko – industrijska i zanatska komora. Danas RPK Zrenjanin, kao organizacioni deo Privredne komore Srbije, pokriva teritoriju Srednjobanatskog upravnog okruga koji sačinjavaju grad Zrenjanin i opštine Novi Bečej, Žitište, Sečanj i Nova Crnja.

     

    Direktor RPK Zrenjanin je Predrag Stankov.

     

    regionalna privredna komora zrenjanin
    Novo sedište RPK Zrenjanin

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]