Ekonomija YSLAJDER

REAGOVANJE MLEKOPRODUKTA: POSLOVANJE NIJE UGROŽENO!

Pogoni "Mlekoprodukta"

ZRENJANIN – Zrenjaninski „Mlekoprodukt“ saopštio je danas da su učestale informacije o navodnom milionskom dugu kompanije „Merkator S“ prema ovdašnjoj mlekari neosnovane i da ne predstavljaju zvanični stav preduzeća iz Zrenjanina.

 

Pogoni „Mlekoprodukta“

 

– Poslednjih dana informacije u pojedinim sredstvima informisanja koje se odnose na poslovnu saradnju „Mlekoprodukta“ i „Agrokora“, odnosno „Merkatora S“ kao našeg dugogodišnjeg poslovnog partnera, proizvoljne su i neosnovane. Nijedna informacija nije stigla iz kompanije „Mlekoprodukt“, niti smo se o tome bilo gde oglašavali. Naprotiv, poštujemo sve principe poverenja i poslovnosti sa svim našim kupcima, tako i sa „Merkatorom S“ – istakla je menadžerka komunikacija u „Mlekoproduktu“ Bojana Momčilov.

 

U saopštenju za javnost ona je navela da niko od zvaničnih predstavnika „Mlekoprodukta“ nije izneo navode objavljene u pojedinim sredstvima informisanja.

 

– Proizvoljne i neosnovane informacije imaju za posledicu stvaranje nepoverenja i uznemiravanje javnosti, a posebno naših zaposlenih – ističe Momčilov.

 

Kompanija „Mlekorodukt“, koja posluje u okviru francuske grupacije „Savencia“, trenutno zapošljava 306 radnika u Zrenjaninu i prati uslove rada u skladu sa najvišim standardima koji poštuju zakon, zaposlene, poslovne partnere i potrošače i garantuju njihovu bezbednost i dobrobit.

 

– Naša saradnja sa „Merkatorom S“ u kontekstu ugovorenih obaveza ide uzlaznom putanjom i ni jednog trenutka se ne dovodi u pitanje. Opstanak i budućnost kompanije „Mlekoprodukt“ koja je deo velike multinacionalne korporacije, jedne od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji sireva, takođe se ne dovodi u pitanje – tvrdi Momčilov.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz