• REAGOVANJE MLEKOPRODUKTA: POSLOVANJE NIJE UGROŽENO!

    ZRENJANIN – Zrenjaninski „Mlekoprodukt“ saopštio je danas da su učestale informacije o navodnom milionskom dugu kompanije „Merkator S“ prema ovdašnjoj mlekari neosnovane i da ne predstavljaju zvanični stav preduzeća iz Zrenjanina.     – Poslednjih dana informacije u pojedinim sredstvima informisanja koje se odnose na poslovnu saradnju „Mlekoprodukta“ i „Agrokora“, odnosno „Merkatora S“ kao našeg […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    REAGOVANJE MLEKOPRODUKTA: POSLOVANJE NIJE UGROŽENO!

    ZRENJANIN – Zrenjaninski „Mlekoprodukt“ saopštio je danas da su učestale informacije o navodnom milionskom dugu kompanije „Merkator S“ prema ovdašnjoj mlekari neosnovane i da ne predstavljaju zvanični stav preduzeća iz Zrenjanina.

     

    Pogoni „Mlekoprodukta“

     

    – Poslednjih dana informacije u pojedinim sredstvima informisanja koje se odnose na poslovnu saradnju „Mlekoprodukta“ i „Agrokora“, odnosno „Merkatora S“ kao našeg dugogodišnjeg poslovnog partnera, proizvoljne su i neosnovane. Nijedna informacija nije stigla iz kompanije „Mlekoprodukt“, niti smo se o tome bilo gde oglašavali. Naprotiv, poštujemo sve principe poverenja i poslovnosti sa svim našim kupcima, tako i sa „Merkatorom S“ – istakla je menadžerka komunikacija u „Mlekoproduktu“ Bojana Momčilov.

     

    U saopštenju za javnost ona je navela da niko od zvaničnih predstavnika „Mlekoprodukta“ nije izneo navode objavljene u pojedinim sredstvima informisanja.

     

    – Proizvoljne i neosnovane informacije imaju za posledicu stvaranje nepoverenja i uznemiravanje javnosti, a posebno naših zaposlenih – ističe Momčilov.

     

    Kompanija „Mlekorodukt“, koja posluje u okviru francuske grupacije „Savencia“, trenutno zapošljava 306 radnika u Zrenjaninu i prati uslove rada u skladu sa najvišim standardima koji poštuju zakon, zaposlene, poslovne partnere i potrošače i garantuju njihovu bezbednost i dobrobit.

     

    – Naša saradnja sa „Merkatorom S“ u kontekstu ugovorenih obaveza ide uzlaznom putanjom i ni jednog trenutka se ne dovodi u pitanje. Opstanak i budućnost kompanije „Mlekoprodukt“ koja je deo velike multinacionalne korporacije, jedne od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji sireva, takođe se ne dovodi u pitanje – tvrdi Momčilov.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija