• RAZGOVORI O „RADIJATORU“ U MINISTARSTVU

    Ništa od današnjeg protestnog okupljanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Predstavnici dva sindikata zrenjaninske fabrike „Radijator“ i menadžment te livačke firme, pozvani su da u ponedeljak 11. januara, dođu na razgovore u Ministarstvo privrede, u Beogradu.

    Pogoni zrenjaninskog "Radijatora"
    Pogoni zrenjaninskog „Radijatora“

    – Oba sindikata u „Radijatoru“ dobila su poziv da pošalju predstavnika na razgovore u Ministarstvo privrede, a očekujemo da nas tamo primi ministar Željko Sertić i da ga upoznamo sa problemima sa kojima smo suočeni – kaže za portal „Zrenjaninski“ predsednik Samostalnog sindikata u „Radijatoru“ Željko Šojić, koji će se, kao i Dragan Milošević, predsednik sindikata „Nezavisnost“ u toj firmi, odazvati pozivu iz ministarstva.

    Sastanku u ministarstvu trebalo bi da prisustvuje i generalni direktor „Radijatora“ Nedeljko Grubeša, ili neko drugi iz upravljačke strukture firme.

    – Danas neće biti okupljanja radnika pred Gradskom kućom, već ćemo ih u telefonskim kontaktima informisati o svim dešavanjima i razvoju situacije – napominje čelnik Samostalnog sindikata Šojić.

    Da podsetimo, Samostalni sindikat „Radijatora“ organizovao je 3. januara okupljanje radnika pred Gradskom kućom, a više o tome možete pročitati ovde.

    Takođe, iz sindikata je odaslat dopis premijeru Aleksandru Vučiću, sa zahtevom za hitan prijem, o čemu je portal „Zrenjaninski“ takođe pisao.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija