• RASPISANO VIŠE OD DVADESET OGLASA ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Mehler protective system“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem čak 50 šivača. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a posao je na određeno vreme.     Osnovna škola „Boško Vrebalov“ Melenci zapošljava spremačicu na određeno vreme, do povratka na rad odsutnog zaposlenog.   Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon „Doxa-flower“ traži vozača […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    RASPISANO VIŠE OD DVADESET OGLASA ZA POSAO

    ZRENJANIN – Poslodavac „Mehler protective system“ DOO oglasio je potrebu za zapošljavanjem čak 50 šivača. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana, a posao je na određeno vreme.

     

    posao

     

    Osnovna škola „Boško Vrebalov“ Melenci zapošljava spremačicu na određeno vreme, do povratka na rad odsutnog zaposlenog.

     

    Knjigovodstvena agencija i kozmetički salon „Doxa-flower“ traži vozača sa vozačkom dozvolom C kategorije. Ista firma traži i manipulanta sekundarnih sirovina, a oba posla su na određeno vreme.

     

    Građevinska radnja „Đuranović enterijeri“ zapošljava tri molera na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Radno iskustvo je nebitno, probni rad je dva meseca, a oglas je otvoren do 21. juna. Ista firma traži i tri fizička radnika.

     

    PP „Proizvodnja Mile Dragić“ traži farbara sa tri godine radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Oglas je otvoren do 23. juna.

     

    „Omi spa&wellnes“ traži jednog masera – fizioterapeuta, sa šest meseci radnog iskustva. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme.

     

    „Forma ideale“ DOO zapošljava dva montažera-vozača, a mesto rada je Zrenjanin. Posao je na određeno vreme.

     

    „Agrorit“ DOO iz Melenaca zapošljava tri automehaničara i tri dvorišna radnika na određeno vreme. Oglas je otvoren do 30. juna.

     

    „Petkus Balkan“ DOO zapošljava referenta logistike, sa godinom dana radnog iskustva, na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Ista firma traži i diplomiranog mašinskog inženjera.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir zapošljava dva fizička radnika za građevinsku delatnost, na određeno vreme, a mesto rada je Elemir.

     

    „Gomex“ DOO zapošljava četriri prodavca-kasira, na određeno vreme.

     

    SUR „Trofej“ Stajićevo traži pomoćnog radnika u kuhinji – kuvara, kao i domara i baštovana.

     

    „Zlatni klas senior“ zapošljava pet trgovaca na neodređeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Ista firma traži i poslovođu maloprodajnog objekta.

     

    Poslodavac „Shoping Fam“ iz Pančeva traži 15 prodavaca, a posao je na neodređeno vreme. Ista firma traži i menadžera prodavnice. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    U DOO „Nodular“ otvoren je oglas za prijem u radni odnos šest električara, pet rukovalaca mešalicom, 15 izvršilaca na bušenju i brušenju odlivaka i dva strugara.

     

    „VIP security“ doo iz Beograda traži 100 službenika obezbeđenja, a područje rada je cela Srbija, izuzev Beograda. Posao je na određeno vreme.

     

    Kompanija „Almex“ zapošljava kotlara-kazandžiju na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Restoran „Dva štapića“ traži dostavljača hrane sa vozačkom dozvolom B kategorije. Mesto rada je Zrenjanin.

     

    Poslodavac „Fortis vita“ DOO iz Zrenjanina traži tri negovateljice-gerontodomaćice, u domu za smeštaj odraslih i starih lica. Posao je na određeno vreme.

     

    SUR „Arena“ iz Zrenjanina zapošljava jednog poslastičara, na određeno vreme.

     

    „Bexexpress“ DOO Šabac zapošljava tri kurira-vozača na određeno vreme. Uz radno iskustvo od tri godine potrebna je i vozačka dozvola B kategorije.

     

    U zrenjaninskoj firmi „Tehnicom“ traže tri bravara-montera.

     

    Još oglasa možete pročitati ovde.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija