• Raspisano više novih konkursa za posao, radna mesta u gradu i okolini

    Raspisano je više novih oglasa za posao koje vam predstavlja informativni portal zrenjaninski.com. Radna mesta su u Zrenjaninu i Botošu.   Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je konkurs za prijem u radni odnos dva doktora medicine – izabrana lekara, na određeno vreme. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisano više novih konkursa za posao, radna mesta u gradu i okolini

    Raspisano je više novih oglasa za posao koje vam predstavlja informativni portal zrenjaninski.com. Radna mesta su u Zrenjaninu i Botošu.

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ Zrenjanin raspisao je konkurs za prijem u radni odnos dva doktora medicine – izabrana lekara, na određeno vreme. Zainteresovani kandidati dužni su da podnesu prijavu sa kratkom biografijom, overenu fotokopiju diplome o završenom Medicinskom fakultetu, overenu fotokopiju uverenja o položenom stučnom ispitu za doktora medicine i overenu fotokopiju rešenja o upisu u Imenik lekarske komore Srbije. Potrebna je i potvrda o vakcinalnom statusu za hepatitis B i morbile. Domu zdravlja potrebna je i medicinska sestra/tehničar, za rad na određeno vreme.

     

    Pročitajte još: Zapošljavaju NIS, „Farkaš“, „Izolir“, Opšta bolnica „Đorđe Joanović“…

     

    „Sani optik“ DOO Beograd zapošljava defektologa na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin.

     

    Osnovna škola „Dr Jovan Cvijić“ Zrenjanin raspisala je konkurs za prijem u radni odnos nastavnika tehnike i tehnologije sa 90 posto radnog vremena i nastavnika tehničkog i informatičkog obrazovanja sa 10 posto radnog vremena. Kontakt telefon za više informacija je 561 773.

     

    Upražnjena su radna mesta i u ovim firmama

     

    Poslodavac „Velisavljev“ DOO Botoš zapošljava tri proizvodna radnika, sa 3. ili 4. stepenom obrazovanja. Poželjno je iskustvo rada u silosu. Traži se i poznavanje rada na računaru i vozačka dozvola „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Botošu. Kontakt telefon je 062 462 049.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin traži knjigovođu, sa radnim iskustvom dužim od godinu dana, za rad na određeno vreme. Ovoj firmi potreban je i poslovni sekretar sa srednjoškolskim obrazovanjem, za rad na određeno vreme. Radno iskustvo je nebitno. Mesto rada je Zrenjanin. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave na e-mail direkcija@agrodukat.rs ili se javiti na kontakt telefone 533 890 i 548 759.

     

    Više informacija o svim ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija