• Raspisani novi oglasi za posao, pet poslodavaca traži radnike

    Raspisani su novi oglasi za posao. Ovog puta pet poslodavaca traži radnike.   SZ „Monta MTB“ Elemir traži pet pomoćnih građevinskih radnika. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 15. februara, a kontakt telefon je 063 110 96 80.   „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava dva precizna mehaničara. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi oglasi za posao, pet poslodavaca traži radnike

    Raspisani su novi oglasi za posao. Ovog puta pet poslodavaca traži radnike.

     

    SZ „Monta MTB“ Elemir traži pet pomoćnih građevinskih radnika. Posao je na određeno vreme, a mesto rada je Zrenjanin. Oglas je otvoren do 15. februara, a kontakt telefon je 063 110 96 80.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin zapošljava dva precizna mehaničara. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na neodređeno vreme.

     

    Poslodavac PK „Zlatibor“ DOO Zrenjanin oglasio je potrebu za zapošljavanjem prodavca mlečnih proizvoda. Posao je na određeno vreme, a radno mesto je u Zrenjaninu. Kontakt telefon je 062 760 369.

     

    Trgovinsko društvo “Ferum” DOO Šid traži dva prodavca za rad u Zrenjaninu. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na neodređeno vreme. Od kandidata se traži vozačka dozvola B kategorije, osnovno informatičko znanje i početni nivo znanja engleskog jezika. Kontakt telefon je 063 523 781.

     

    „Kemel“ DOO Zrenjanin zapošljava šest vozača teretnog motornog vozila. Potrebno je posedovanje vozačke dozvole C i E kategorije. Poželjan je pasoš Evropske unije.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]