Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani novi oglasi za posao, četiri poslodavca traže radnike

oglasi za posao

Posredstvom Nacionalne službe za zapošljavanje raspisani su novi oglasi za posao. Portal zrenjaninski.com objavljuje neke od njih.

 

PR livarska radnja „Livac“ Zrenjanin zapošljava livca, za rad u Zrenjaninu, na određeno vreme. Istoj firmi potreban je i bravar, kao i pomoćni livarski radnik. I tu je u pitanju rad na određeno vreme.

 

„Modital“ DOO Zrenjanin traži 20 radnika u proizvodnji. Rad je na određeno vreme, smenski je, uz obezbeđen prevoz. Zainteresovani  kandidati mogu da pošalju svoje prijave za zaposlenje na e-mail adresu: pompeaserb@pompea.com

 

Pročitajte još: Predstavljamo šest novih oglasa za posao, potrebni radnici različitih profila

 

Poslodavac „Black White“ d.o.o. Zrenjanin, koji se bavi ugradnjom opreme za video nadzor, instaliranjem softvera i povezivanjem na lokalnu mrežu i internet, oglasio je potrebu za zapošljavanjem lica za rad na poslovima montažera i programera. Posao se odvija u firmi i na terenu. Rad je na neodređeno vreme.

 

Kompanija NIS zapošljava inženjera energetike, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se traži radno iskustvo u održavanju elektroenergetskih sistema, završen fakultet u oblasti energotehnike – smer energetika, i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Rok za prijave kandidata je 4. avgust.

 

Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u zrenjaninskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM