• Raspisani novi konkursi za posao, u ponudi su ova radna mesta

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.   Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava kuvara na određeno vreme od tri meseca. Više informacija na telefon 063 223 066.   Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je oglas za zapošljavanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za posao, u ponudi su ova radna mesta

    Raspisani su novi konkursi za posao. Portal zrenjaninski.com vam predstavlja poslodavce koji nude posao i radna mesta koja su trenutno u ponudi.

     

    Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda“ Melenci zapošljava kuvara na određeno vreme od tri meseca. Više informacija na telefon 063 223 066.

     

    Osnovna škola „Servo Mihalj“ Zrenjanin raspisala je oglas za zapošljavanje nastavnika engleskog jezika u drugom ciklusu obrazovanja na srpskom jeziku, sa 55,55 odsto radnog vremena. Ista škola traži i nastavnika biologije za nastavu na mađarskom jeziku, sa punim radnim vremenom, nastavnika domaćinstva na mađarskom, sa 10 posto radnog vremena, i nastavnika fizike na mađarskom, sa 70 posto radnog vremena. Svi konkursi su za zasnivanje radnog odnosa na određeno vreme. Kontakt telefon je 549 820.

     

    Dom zdravlja Srpska Crnja zapošljava doktora medicine opšte prakse. Posao je na određeno vreme, a kontakt telefon je 811 022.

     

    STR „Hobi market“ Zrenjanin traži prodavca elektrotehničke robe, za rad na određeno, uz četvoročasovno radno vreme. Kontakt telefon je 532 898.

     

    DOO „Integritas JMJ“ Zrenjanin zapošljava elektroservisera, terenskog komercijalistu, prodavca i poslovnog sekretara. Svi poslovi su na određeno vreme. Kontakt telefon je 064 866 99 10.

     

    Poslodavac Nikola Jelić iz Zrenjanina zapošljava na određeno vreme dva perača vozila u autoperionici. Kontakt telefon je 064 155 4 555.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija