Ekonomija Vesti Zrenjanin

Raspisani novi konkursi za posao, ova zanimanja su trenutno tražena

maksimović gradnja

Pred vama su novi konkursi za posao. Predstavljamo vam poslodavce koji zapošljavaju radnike i zanimanja koja su trenutno tražena.

 

„Halas“ SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin zapošljava dva stolara – radnika u pogonu. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 20. avgusta. Kontakt telefon poslodavca je 063 382 372.

 

„Cvetinović promet“ DOO Lazarevo traži dva prodavca za rad na benzinskoj pumpi u Lazarevu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 069 289 64 16.

 

Specijalna bolnica „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme višeg fizioterapeuta. Oglas je otvoren do 18. avgusta.

 

Pročitajte još: Opšta bolnica zapošljava doktora, medicinske sestre i spremačicu

 

„Revnost“ AD Novi Sad traži pet radnika na benzinskoj stanici – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 064 888 41 05.

 

„Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin traži troje čistača prostorija. Muškarci će raditi na čišćenju pogona, a žene kancelarija, navodi se u objavi. Radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 719 73 78.

 

„Shopping family“ DOO Zrenjanin traži 30 prodavaca za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 806 08 23.

 

„Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin zapošljava šest pomoćnih radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

 

Poslodavac Aleksandar Tadein zapošljava dva konobara – konobarice. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 882 20 51.

 

Aktuelni konkursi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM