• Raspisani novi konkursi za posao, ova zanimanja su trenutno tražena

    Pred vama su novi konkursi za posao. Predstavljamo vam poslodavce koji zapošljavaju radnike i zanimanja koja su trenutno tražena.   „Halas“ SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin zapošljava dva stolara – radnika u pogonu. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 20. avgusta. Kontakt telefon poslodavca je 063 382 372.   „Cvetinović promet“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisani novi konkursi za posao, ova zanimanja su trenutno tražena

    Pred vama su novi konkursi za posao. Predstavljamo vam poslodavce koji zapošljavaju radnike i zanimanja koja su trenutno tražena.

     

    „Halas“ SR proizvodnja i trgovina Zrenjanin zapošljava dva stolara – radnika u pogonu. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 20. avgusta. Kontakt telefon poslodavca je 063 382 372.

     

    „Cvetinović promet“ DOO Lazarevo traži dva prodavca za rad na benzinskoj pumpi u Lazarevu. Posao je na određeno vreme. Kontakt telefon poslodavca je 069 289 64 16.

     

    Specijalna bolnica „Rusanda“ Melenci raspisala je oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme višeg fizioterapeuta. Oglas je otvoren do 18. avgusta.

     

    Pročitajte još: Opšta bolnica zapošljava doktora, medicinske sestre i spremačicu

     

    „Revnost“ AD Novi Sad traži pet radnika na benzinskoj stanici – kasira. Mesto rada je Zrenjanin, a posao je na određeno vreme. Kontakt sa poslodavcem je na telefon 064 888 41 05.

     

    „Soko 023 sigurnost“ DOO Zrenjanin traži troje čistača prostorija. Muškarci će raditi na čišćenju pogona, a žene kancelarija, navodi se u objavi. Radno mesto je u Zrenjaninu, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 063 719 73 78.

     

    „Shopping family“ DOO Zrenjanin traži 30 prodavaca za rad u Zrenjaninu na određeno vreme. Kontakt telefon je 806 08 23.

     

    „Plastic recycling tehnology HS“ Zrenjanin zapošljava šest pomoćnih radnika u proizvodnji. Posao je na određeno vreme.

     

    Poslodavac Aleksandar Tadein zapošljava dva konobara – konobarice. Posao je na neodređeno vreme. Kontakt telefon je 064 882 20 51.

     

    Aktuelni konkursi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]